Home
>>
assortiment
>>
SPOED Mokken
<< Terug naar de vorige pagina

SPOED Mokken

Snel mokken laten bedrukken

U heeft uw bedrukte mokken snel nodig. Bestel dan uw mokken in onze speciale spoedservice. In deze categorie kunnen wij de mokken full color leveren vanaf 3 werkdagen. Hierbij is het ook mogelijk deze in kleine aantallen vanaf 36 stuks te bestellen. Heeft u een nog kleinere afname of oplage nodig, bel ons dan even. Wij hebben voor elke aantal de juiste oplossing. Heeft u de mokken niet met spoed nodig, bestel dan in de standaardlevering, dit is goedkoper.

Snel uw bedrukte mokken in huis

Stuur ons uw logo en/of tekst. U ontvangt van ons dezelfde dag of een dagdeel erna de digitale drukproef. Indien gewenst kunt u de bedrukking of tekst aanpassen. Pas na akkoord op deze drukproef gaan wij de mokken voor u bedrukken. Vergeet niet uw gewenste leverdatum door te geven, zodat alles tijdig kan worden geleverd.

Bestel snel uw bedrukte mokken online

Een bestelling plaatsen gaat eenvoudig, dit kan via de bestelprocedure bij de mok, maar ook via ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons bellen en komen wij er niet uit nemen we altijd even contact met u op. Zo weet u zeker dat de opdruk naar uw wens is.