Home
>>
bedrukte-theeglazen
<< Terug naar de vorige pagina

Bedrukte theeglazen

Wilt u bedrukte theeglazen als passend relatiegeschenk geven? Of theeglazen met uw eigen logo gebruiken tijdens pauzes of evenementen? Bestel uw theeglazen in grote of kleine aantallen bij ons, eventueel in een snelle levering. Een passend cadeau waarbij uw bedrijfsnaam onder de aandacht blijft bij uw relaties en klanten. Spreek uw waardering uit met een leuk promotieartikel. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij.


Bedrukte theeglazen bestellen

Bij ons kunt u uw theeglazen op verschillende manieren voorzien van een opdruk. Afhankelijk van uw logo en gewenste leverdatum bedrukken wij uw glazen met de juiste druktechniek. Snelle leveringen kunnen plaatsvinden met direktdruk, dat geschikt is voor logo's met volle kleuren. Logo's met kleurverloop en fijne details kunnen geplaatst worden middels transferdruk. Wij drukken uw bedrijfskleuren door middel van pms-kleuren, waardoor we in de juiste kleuren kunnen drukken. We laten niets aan het toeval over. Vooraf ontvangt u van ons een digitale drukproef waarbij u kunt zien hoe uw product met logo er uit komt te zien. Nieuwsgierig?


Wilt u een iets opvallende uitstraling? Laat dan uw theeglazen graveren. We hebben verschillende modellen in verschillende prijsklassen, van een standaard glas tot een dubbelwandige theeglas. Uw opdruk, illustatie of tekst wordt professioneel aangebracht. Kies voor een mooi product en als u ons de tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Snel en gemakkelijk bedrukte theeglazen in huis

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het bestellen en goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

 

Een bedrukte theeglas beoordelen? Vraag nu een gratis sample  aan!

Voor iedere prijscategorie is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel uw gewenste product bij onze categorie glazen of vraag naar onze gratis samples!