Home
>>
bekers-bedrukken-kleine-oplage
<< Terug naar de vorige pagina

Bekers bedrukken kleine oplage

Wilt u een beker cadeau geven of zelf gebruiken op het werk? Bestel uw bekers in een kleine oplage bij ons!  Onbedrukt of bedrukt met logo, illustratie of afbeelding . Een mooi gepersonaliseerd cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Om weg te geven, maar ook voor dagelijks gebruik op kantoor. Met het bestellen van een voordelige bedrukte beker in een kleine oplage blijft u in de belangstelling staan. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij.


Bekers bedrukt in kleine oplage bestellen

Bij ons kunt u uw bekers al vanaf kleine aantallen voorzien van een opdruk middels verschillende druktechnieken. Het is zelfs mogelijk op iedere beker een andere naam te drukken. Logo's kunnen wij goedkoop bedrukken met direktdruk. Logo's met rasters en kleurverloop drukken wij middels transferdruk. De wijze waarop wij uw artikel bedrukken is afhankelijk van het materiaal, uw logo en uw wensen. U kunt kiezen voor meerdere kleuren of een full color logo. Natuurlijk tonen wij u eerst een digitale drukproef voor we écht aan de slag gaan. Nieuwsgierig?


Wilt u liever uw beker voorzien van een foto of afbeelding. Met onze photo4u of picture4u methode krijgt u een realistische foto-kwaliteitopdruk. Een relatiegeschenk met een uitstekende uitstraling! Kies voor een mooie beker, en als u ons de namen, tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

 

Bekers bedrukt in kleine oplage bestellen?

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen snel geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

 

Een bedrukte beker voor kleine oplage beoordelen? Vraag nu een gratis sample aan!

Voor iedere prijscategorie is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel hieronder uw gewenste product of vraag naar onze gratis samples!