Home
>>
garantie
<< Terug naar de vorige pagina

Bedrukte mokkenen en andere give-aways zijn uw visitekaartje. Wij bieden alleen mokken met opdruk van goede kwaliteit. Onze reclamemokken worden alleen op de site geplaatst als ze aan een aantal voorwaarden voldoen. Een van die voorwaarden is dat uw bedrukking met logo gedaan wordt door specialisten die gebruik maken van geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk en tampondruk. Afhankelijk van het materiaal van de te bedrukken tas dient de juiste keuze van de druktechniek te worden gemaakt.

Onze merken:

DePennenwinkel.nl  DePromotassenwinkel.nl en DeMokkenwinkel.nl biedt artikelen die worden gemaakt door gerenommeerde Nederlandse, Duitse, Zwitsere en Engelse fabrieken.

1. Made in Zwitserland: de hoogste kwaliteit aan kunststof en metalen pennen. Trots zijn we u aan te mogen bieden: Prodir en Burger Swiss pennen.

2. 100% made in Germany-pennen oa. de ecologische pennen, de houten pennen en diverse metalen en kunststofpennen. Duitse degelijkheid! En natuurlijk voorzien van Duitse kwaliteitsvullingen.

3. Topmerken voor aantrekkelijke prijzen zoals Bic, Senator en Klio, allen voorzien van kwaliteitsvullingen.

4. Gerenommeerde luxe merken zoals Parker, Waterman, Cross, Sheaffer, Quill, Papermate en meer. De naam zegt genoeg.....

5. Onze schrijfblokken/notitieblokken in diverse variaties zijn afkomstig uit ons eigen land. Met recht durven we hier te zeggen, Nederlands maatwerk op zijn best!

(Bijna) alle artikelen worden op grond van kwaliteit op onze site geplaatst!

Nieuw in 2012: Mailingpennen tegen een uiterst scherpe prijs en toch vertrouwende kwaliteit uit Duitsland.

Voor pennen die niet gekenmerkt worden door een bepaalde kwaliteit/merk geldt: alle pennen voldoen aan de Europese kwaliteitseisen. De pennen worden in Nederlandse en Duitse fabrieken in elkaar gezet en op kwaliteit gecontroleerd.

Onze vullingen:

Naast de kwaliteit van het materiaal van de pen en het drukmechaniek is de vulling even zo belangrijk. U wilt tenslotte lang en met plezier schrijven! Derhalve voorzien wij al onze pennen met minimaal een vulling waarmee u ongeveer 2000 meter kunt schrijven. Sommige van onze merken bieden u vullingen voor 4000 meter of zelfs 6000 meter schrijfplezier. Bovendien zijn deze vullingen vaak ISO-gecertificeerd. Alle vullingen zijn bovendien van Europees kwaliteit en worden tijdens montage in de pen geplaatst. Zo heeft u bij bestelling altijd een verse, nieuwe vulling.

Vanwege de kwaliteit van de grondstoffen en de vullingen bieden wij géén pennen aan die volledig in China zijn gemaakt. Derhalve zullen onze promotiepennen wellicht een aantal eurocenten duurder uitvallen, maar dit verdient zich in uw bedrijfsuitstraling ruimschoots terug. De ervaring leert dat de gebruiker van de pen de kwaliteit van de balpen koppelt aan de weggever van de pen. Derhalve: úw bedrijfsuitstraling, ónze zorg!

Van onze overige artikelen kunt u diezelfde kwaliteit verwachten. We hebben o.a. prachtige markclips, uitstekende schrijfblokken, diverse aanstekers, sleutelhangers en fraaie pennenbakjes.

Niet alleen bieden wij u kwaliteit in produkten maar ook in onze service. We staan vanaf de bestelling tot aan de factuur (en natuurlijk ook daarna) ter beschikking voor al uw vragen.

Uw garantie:

1. DeMokkennwinkel.nl betrekt alleen artikelen van gerenommeerde Europese (EEG-lidstaten) fabrieken. Dit betekent dat DePromotassenwinkel.nl garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijk eisen en normen die daaraan in alle redelijkheid kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook ten tijde van aflevering.

2. Indien de te leveren artikelen niet voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen, zal DeMokkenwinkel , indien mogelijk, zorgdragen voor vervanging of herstel, dit naar keuze van de koper. In geval van vervanging dient koper de te vervangen artikelen te retourneren waarna deze in eigendom vervallen aan DeMokkenwinkel. Wanneer vervanging/herstel niet mogelijk is zal DeMokkenwinkel in overleg met koper tot een financiele tegemoetkoming m.b.t. de geleverde artikelen komen. Een financiele tegemoetkoming kan niet berekend over instelkosten of kosten die gemaakt zijn m.b.t. artwork.

Onze werkwijze:

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn geven wij hier een overzicht van onze werkwijze:

1. U geeft uw bestelling, voorzien van tekst of logo (logo in eps-gevectoriseerd bestand).

2. DeMokkenwinkel maakt een digitale drukproef. DeMokkenwinkel controleert de digitale drukproef.

3. U ontvangt en controleert de drukproef en geeft uw goedkeuring op de drukproef per mail. Wanneer de drukproef niet akkoord is wordt een nieuwe drukproef gemaakt n.a.v. uw wijzigingen. U controleert de nieuwe drukproef en geeft uw goedkeuring per mail.

4. DeMokkenwinkel ontvangt uw goedkeuring en stuurt u een orderbevestiging per mail.

5. U controleert de orderbevestiging op juistheid van de gegevens. M.n. het artikel, aantallen en het afleveradres/factuuradres. Fouten in de orderbevestiging dient u tijdig door te geven.

6. U ontvangt een verzenddatum van de goederen. Deze verzenddatum is indicatief, maar wordt bijna altijd door onze fabriek aangehouden of zelfs vervroegd.