Home
>>
goedkoop-mokken-bedrukken
<< Terug naar de vorige pagina

Goedkoop mokken bedrukken

Goedkoop mokken bedrukken doet u uiteraard bij een specialist! Mokken van porselein of keramiek met bedrukking cadeau geven als relatiegeschenk is altijd een goed idee en goedkoop. Mokken bedrukken met uw logo, illustratie of afbeelding, zo geregeld, wij regelen dat snel en eenvoudig! Een mooi gepersonaliseerd cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Om weg te geven, maar ook voor dagelijks gebruik op kantoor. Met het bestellen van een goedkope bedrukte mokken met uw naam/logo blijft u in de belangstelling staan. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij en gaan goedkoop uw mokken bedrukken.

Goedkoop mokken bedrukken met logo/huisstijl

Bij ons kunt u uw goedkoop mokken laten bedrukken middels verschillende druktechnieken. Het is zelfs mogelijk op iedere mok een andere naam te drukken. Logo's kunnen wij goedkoop op mokken bedrukken met direktdruk. Logo's met rasters en kleurverloop drukken wij middels transferdruk. De wijze waarop wij uw mokken bedrukken is afhankelijk van het materiaal, uw logo en uw wensen. U kunt kiezen voor meerdere kleuren of een full color logo. Natuurlijk tonen wij u eerst een digitale drukproef voor we écht aan de slag gaan. Nieuwsgierig? 

Ook met foto/plaatje

Wilt u liever uw mokken bedrukken vmet een foto of afbeelding. Met onze photo4u of picture4u methode krijgt u een realistische foto-kwaliteitopdruk. Een relatiegeschenk met een uitstekende uitstraling! Kies voor een mooie mok, en als u ons de namen, tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Uw mokken bedrukken en direct bestellen?

Op onze website vindt u alle belangrijke informatie die u nodig heeft omtrent ons proces van bekers bedrukken. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen snel geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

Onze bedrukte mokken beoordelen? Vraag nu een gratis sample aan! 

Goedkoop Mokken bedrukken hoeft absoluut niet duur te zijn! Voor ieder budget is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn en welke mokken wij moeten bedrukken voor u! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel hieronder uw gewenste product of vraag naar onze gratis samples!