Bedrukte mokken

Bedrukte mokken zien er mooier en vrolijker uit dan onbedrukte mokken en maakt het geheel wat aansprekender en vrolijk. Mokken zijn te bedrukken met logo, tekst of een kleurrijke afbeelding met bijvoorbeeld een leuke print of foto. Het kan om een logo, tekst of afbeelding gaan die betrekking heeft op uw zaak maar ook iets heel onafhankelijks of actie matigs. Dat ligt ook helemaal aan het type klanten of zakenrelaties die u regelmatig ontvangt en wie u blij wilt maken met één of meerdere bedrukt mokken. Met een leuke mok scoort u altijd goed, klanten blijven deze gebruiken en u maakt op een leuke manier reclame voor uw zaak.

Bekijk hier onze bedrukte mokken mogelijkheden:

 
Bedrukte mokken

Welk soort bedrukte mokken?

Er zijn heel veel soorten, maten en vormen mokken waarop uw logo en andere teksten of afbeeldingen passen. Die keus is helemaal aan u zelf, een paar voorbeelden zijn:

• Milieuvriendelijke mok
• Sublimatie full colour mok
• Eco bamboe kunststof mok
• Classic mok porselein
• Delta Cup Mok gekleurd

Dit is slechts een greep uit de collectie. Er zijn namelijk nog veel meer soorten mokken. Bekijk eerst goed wat bij u en uw onderneming, dus ook bij uw klantenkring en relaties past. Wellicht vindt u duurzaamheid en het milieu belangrijk, kies dan bijvoorbeeld uit de milieuvriendelijke mok. De delta Cup gekleurde mokken zijn ook zeker een aanwinst.

Bedrukte mokken kopen

Meerdere druktechnieken mogelijk voor bedrukte mokken bij DeMokkenWinkel.nl

Veelkleurig rondom de gehele mok, een grappige kindermok of een basic mok met één kleur en logo? Aan u de keuze om de mok die u kiest tot een veelbetekenende en veelzeggende mok te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Ook de materiaalkeuze is natuurlijk aan u. Een mok is het mooiste te bedrukken met sublimatiedruk of fotobedrukking, zeker met keramiek of porselein. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking. Wij informeren u graag hierover.

Allereerst een drukproef

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u eerst een digitale drukproef om te bekijken of de mok naar wens is, hoe u deze precies voor ogen hebt . Het totaalplaatje moet af zijn, in het oog springend en dus pakkend. Dat is heel belangrijk. Het is ook mogelijk om grotere of kleinere aantallen te bestellen en uiteraard is een nabestelling altijd mogelijk. Laat direct een duidelijke offerte maken.

Contact