Bekers laten bedrukken

Mokken of bekers bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl is een leuk idee om als relatiegeschenk of aan uw klanten in de winkel cadeau te doen. Maar ook om in uw eigen (horeca) bedrijf te gebruiken. Dit is immers een heel praktisch product dat altijd weer gebruikt wordt. Met een opdruk zoals logo, pakkende tekst of foto opdruk maakt u de beker of mok tot een letterlijk en figuurlijk pakkend presentje. Met uw eigen logo erop maakt u meteen op een goedkope manier reclame voor uw zaak. Het mes snijdt dus in dit geval mooi aan twee kanten. Uit kleurrijke bekers drinken oogt veel gezelliger.

Bekers bedrukken? Bekijk hier onze mogelijkheden:

 
Bekers bedrukken

Eco bekers of thermobekers, welke bekers bedrukken wij voor u?

Er zijn vele materialen, vormen en maten wat bekers betreft. Gaat u voor duurzaam en milieuvriendelijk? Kies dan de papieren beker met leuke kleuren. Een eco kunststof beker is zeker geschikt voor kinderen want die bekers kunnen tegen een stootje. Met een kleurrijke print zoals bijvoorbeeld een leuke foto van dieren, bloemen of portret, dat spreekt ook velen aan. Keuze genoeg:

• Papieren bekers
• Eco Cup Bio Materiaal kunststof
• Dubbelwandige thermobeker
• TravelCup Dubbelwandige drinkbeker
• Stevo Isoleerbeker

Allerlei bekers voor koude en/of warme dranken. Vele soorten. Duurzaam en milieuvriendelijk is zeker van deze tijd en zullen veel van uw klanten ook belangrijk vinden. Welk type klant ontvangt u veelal in uw zaak? Houd hier ook rekening mee. De één houdt van basic met leuke print zoals blauw, zwart, bruin, rood of iets dergelijks en voor de ander kan het niet kleurrijk genoeg. Er zijn klanten die daar juist vrolijk van worden. U kunt ook kiezen voor meerdere soorten bedrukte bekers zodat uw klanten hieruit zelf een keuze kunnen maken.

Bekers laten bedrukken

Bekers bedrukken met diverse druktechnieken bij DeMokkenwinkel.nl

Bekers bedrukken is op meerdere manieren mogelijk. Wij hanteren diverse druktechnieken. Meerdere keuzes dus voor het gewenste resultaat. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Bij keramiek of porselein is fotobedrukking ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en vaatwasmachinebestendig. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of sublimatiedruk. Overleg met ons voor het beste resultaat. Dit kan zowel per e-mail als per telefoon.

Grotere of kleinere aantallen bestellen

Voorafgaand aan de bestelling, ontvangt u een drukproef. Bekijk dan of de bekers de juiste kleuren bevatten en het logo op de juiste plaats is geplaatst en in de gewenste grootte. Zo niet, dan kan één en ander nog gewijzigd worden. Bekers zijn leuk om weg te geven in uw zaak, als éénmalige actie of met enige regelmaat of juist als relatiegeschenk. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel bijbestellen is altijd mogelijk. Uw klanten worden er zeker mee verrast. Dat is belangrijk voor de klantbinding.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent