Bierglas bedrukken

Een bierglas bedrukken kan dus ook bij DeMokkenwinkel.nl. Een biertje drinken? Altijd gezellig. Of het nu op een verjaardag, een feestje of thuis is, dat maakt niet uit. Bier uit een leuk bedrukt glas drinken is nog lekkerder. Of het nu een groter of kleiner glas is, een dikker of dunner glas, er is veel mogelijk. Een bierglas cadeau geven in uw zaak zal uw klanten zeker aanspreken. Met een mooi logo of andere opdruk maakt u op een leuke manier reclame voor uw bedrijf. Uw klanten komen zeker weer bij u terug. U wordt steeds weer herkend aan uw eigen logo op het bierglas.

Bierglas bedrukken

Welke maat en vorm bierglas bedrukken wij voor u?

Er zijn vele soorten biertjes dus zijn er ook vele soorten en maten bierglazen waaruit u een keuze kunt maken. Grote en lange of bredere glazen, de keuze is reuze. Kies bijvoorbeeld:

• Bierglas Dallas
• Ale bierglas
• Bremer bierglas
• Munich bierglas

Zo zijn er bierglazen met handvat of zonder handvat. Ook bestaan er dikkere glazen met motief of juist dunnere gladde glazen. Deze lijken op longdrink glazen. Eén ding is zeker en dat is dat u uw klanten heel blij maakt met een bedrukt bierglas want dit wordt steeds weer opnieuw gebruikt. U maakt hiermee op een mooie manier reclame voor uw winkel of bedrijf.

Bierglas laten bedrukken

Diverse druktechnieken bij DeMokkenwinkel.nl

Het ligt aan uw eigen wensen welk type bierglas u wilt laten bedrukken. Aan u dus de keuze om dit glas of meerdere glazen tot een pakkend glas te laten zijn, iedereen gebruikt dit veelvuldig. Met uw logo erbij voor reclame voor uw zaak, een bekend biermerk of pakkende tekst. Dat is altijd een goed idee. Een bierglas bedrukken is het mooiste met zeefdruk of lasergravure. Bij zeefdruk komt het plaatje mooi op het glas en bij lasergravure wordt de opdruk in het glas gegraveerd. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking.

Filmproef voorafgaand aan bestelling

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat van het betreffende bierglas te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u van tevoren een digitale filmproef om te bekijken of het bierglas naar wens is en de betreffende print of logo hierop ook goed uitkomt . Het moet wel een pakkend bierglas zijn, letterlijk en figuurlijk. Grotere of kleinere oplages bestellen is mogelijk. Nabestellen kan altijd.

Contact