Drinkbeker bedrukken

Wilt u uw eigen drinkbeker laten bedrukken? Kies voor iets opvallends en bijzonders. Zo wordt uw presentje of promotiemiddel extra gewaardeerd. Vooral als uw logo, merknaam of afbeelding er scherp en helder op gedrukt staan. Dan is uw branding geslaagd. Laat hiervoor uw drinkbeker bedrukken bij De Mokkenwinkel. Wij leveren drinkbekers én drukkwaliteit van de hoogste kwaliteit. Het resultaat is dus altijd optimaal en duurzaam. Neem nu een kijkje en bestel.

Drinkbeker bedrukken

Eenvoudig bestellen

Het is heel simpel om uw drinkbeker te laten bedrukken. Hiervoor kiest u simpelweg voor de geschikte drinkbeker, uit ons brede maar overzichtelijke assortiment. Hierbij vult u in hoeveel en op welke manier u ze wilt laten bedrukken. U kunt uw ontwerp direct opsturen en een offerte aanvragen. Wij nemen snel contact met u op.

Drinkbeker laten bedrukken

Papieren, rvs of kunststof drinkbeker bedrukken?

Welk materiaal drinkbeker laat u bedrukken? Dit hangt af van de situatie. Voor wegwerpbekers kijkt u naar papieren drinkbekers. Deze kunt u rondom laten bedrukken. Voor andere situaties kunt u misschien beter kunststof drinkbekers laten bedrukken. Deze zijn verkrijgbaar in verschikkende vormen en kleuren. Rvs-drinkbekers zijn leuke bekers voor moderne en zakelijke omgevingen, ook deze kun u laten bedrukken maar ook graveren. Liever een natuurlijke en moderne uitstraling? Ontdek de drinkbekers met bamboe!

Drinkbeker

Veel mogelijkheden in bijzondere kunststof drinkbekers

U kunt bij ons bijna elke type kunststof drinkbeker bedrukken. Ons assortiment biedt zeer veel verschillende soorten. In transparante of juist ondoorzichtige uitvoering, met felle of juist ingetogen kleuren. Interessant om te bedrukken is ook de longdrink-beker; deze is composteerbaar en dus geschikt voor gebruik tijdens evenementen zoals concerten, festivals of wedstrijden. Handig zijn ook de drinkbekers met bijbehorend drinkrietje, de drinkbekers met lepeltje en de drinkbekers voor kinderen. Leuk om te laten bedrukken met vrolijke vormen of tekeningen!

Drinkbeker met thermoskan laten bedrukken? Ook dat is mogelijk

U kunt ook een drinkbeker laten bedrukken die samen met een bijpassende thermoskan wordt geleverd. Zo komt uw merk eerder onder de aandacht in het openbaar. Veel mensen drinken onderweg graag koffie, thee of koude dranken. Zij zullen het cadeau krijgen van een drinkbeker met thermoskan extra waarderen. Hiervoor bieden wij diverse drinkbekers met thermoskannen. Deze zijn te bedrukken met tampondruk in maximaal 4 drukkleuren, een zeefdruk met één drukkleur, en natuurlijk ook de mogelijkheid voor een gravure.

Ook afsluitbare drinkbekers

Naast thermosflessen en -kannen heeft u bij ons ook een brede keuze uit afsluitbare drinkbekers. Ook deze zijn zeer geschikt voor onderweg. Wij leveren deze met diverse schroefdeksels en afsluitbare drinkopeningen. 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent