Geen filteropties mogelijk

Eco mokken

Eco mokken bedrukken, een duurzaam alternatief. Niet in wit beschikbaar, maar in natuurlijk naturel. Bestellen kan v.a. kleine aantallen.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Eco mokken

Duurzaam bezig door eco mokken bedrukken

We kennen allemaal de mokken die gemaakt zijn van porselein of keramiek, maar u kunt ook eco mokken laten bedrukken. In wit is er weinig keuze, omdat we natuurlijke materialen gebruiken die terug komen in de mokken. Hierdoor worden de mokken naturel of créme-kleurig. Deze mokken zijn gemaakt van bijvoorbeeld bamboevezel, de vezels van de bamboe komen terug in de uitvoering. Bamboe is een natuurlijk en snel groeiend product. Steeds meer artikelen, zoals pennen, worden van bamboevezel gemaakt. In een andere categorie, gekleurde mokken, vindt u een grotere keuze in milieuvriendelijke mokken. U kunt via onze site een gratis proefexemplaar aanvragen. Deze mokken zijn bijzonder sterk en breken niet wanneer u de mok per ongeluk laat vallen.

Diverse mogelijkheden voor eco mokken bedrukken

Als bedrijf bent u veel bezig met het milieu en met duurzame promotieartikelen. Wellicht heeft u voor uw klanten ook al andere milieuvriendelijke relatiegeschenken gekocht en wordt het nu tijd voor eco mokken. In deze categorie vindt u een aantal créme kleurige modellen. Er is echter nog veel meer mogelijk:

● mokken van bamboevezel
● thermosmokken van bamboe
● thermosflessen van bamboe
● drinkbekers van bamboevezel
● mokken van rijstvezel

Rijstvezel mokken zijn ook een mooi alternatief. U kunt ze bestellen in verschillende kleuren. Uiteraard drukken wij uw logo op de mok, dit kan in zwart of wit of in elk gewenste pms-kleur. U kunt geheel vrijblijvend een drukproef bij ons aanvragen.

Kijk ook eens bij andere categorieën eco mokken

Om ons aanbod zo overzichtelijk mogelijk te houden, maken we gebruik van hoofdcategorieën en subcategorieën. Wanneer u start bij ons assortiment bent u in een of een paar klikken verwijderd van de beste categorie. Nadat u uw categorie heeft gevonden scrollt u door het aanbod. U vindt bij ieder product de volgende mogelijkheden:

● offerte aanvraag
● direct bestellen
● sample aanvraag
● levertijd
● minimale afname
● drukmogelijkheden

We proberen onze site zo up-to-date mogelijk te houden. Demokkenwinkel levert alles direct uit voorraad met een zo kort mogelijke leverdatum. Voor kleinere aantallen en snellere levertijden kunt u ons altijd even bellen. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.

De kracht van de mokkenwinkel

Met ruim 13 jaar ervaring weten wij erg veel over het ideaal laten bedrukken van eco mokken. Iedere druktechniek, of dit nu tampondruk of bijvoorbeeld transferdruk is, heeft zijn eigen voor- en nadelen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor advies. Alle productvragen kunt u aan ons stellen. Alsmede de vraag welke druktechniek het beste bij uw verwachtingspatroon aansluit. Vraag een sample aan of een geheel vrijblijvende drukproef om uw wensen te visualiseren. Op onze site vindt u de meest voorkomende druktechnieken, om alles een beetje overzichtelijk te houden.