Emaille mok bedrukken

Oude herinneringen komen wellicht naar boven bij het bedrukken van een emaille mok. Herinnert u zich nog de emaille producten van vroeger? Daarvan is de emaille mok terug van weggeweest. Populair om zijn eenvoud. De mok maakt iets nostalgisch in ons los: kampvuren, jeugdigheid, vrijheid en gezelligheid. Het is het materiaal dat het hem doet. Misschien was u toen jong of houdt u gewoon van vintage producten. Haal het gevoel van toen terug of naar boven en bestel een van onze fraaie emaille exemplaren.

Emaille mokken bedrukken

Gezelligheid is zo eenvoudig te maken door alleen of samen te genieten van koffie of thee in de tuin, op de camping bij een kampvuur of tijdens een picknick. Dit artikel leent zich uitstekend als relatiegeschenk. Bestel het daarom vandaag nog, zodat u het binnen korte tijd als uniek cadeau weg kunt geven. Plaats uw bedrijfslogo of een strelende tekst, het bedrukken regelen we graag voor u. Geef de mensen die u een warm hart toedraagt een mooi exemplaar, verrassender kunt u niet bezig zijn met promotie.

Emaille mokken laten bedrukken

Welk emaille mok te kiezen

U kunt bij ons een mooie emaille mok laten bedrukken. Het is een lichtgewicht mok, die uitstekend te gebruiken is voor buitenactiviteiten. De mok kan tegen een stootje, maar is zeker niet onkwetsbaar. U kunt verschillende kleuren en mogelijkheden kiezen. Bekijk bijvoorbeeld:

● Pics outdoor emaille mok
● Retro emaille mok
● Woodstock vintage mok
● Emanuel mok
● Cindy mok vintage keramiek

Let op dat sommige modellen een retrolook hebben. Deze zijn niet gemaakt van emaille, maar van keramiek of metaal. De uitstraling is echter hetzelfde. De bovenlaag is kwetsbaar. De items kunnen daardoor kleine euveltjes hebben, maar de imperfectie geeft het juist karakter. We hebben ze beschikbaar in meerdere kleuren.

De witte uitvoering kunnen we rondom bedrukken, zelfs met een foto. De witte onderlaag zorgt ervoor dat elke kleur goed uit zijn verf komt. Dit is zeker een goede keuze wanneer u een kleurrijk logo heeft of een mooie afbeelding wilt plaatsen. U doet iedereen er een plezier mee, u komt op nostalgische wijze onder de aandacht bij uw klanten, dat is altijd een goede reclame voor uw bedrijf.

Emaille mok bedrukken met de juiste druktechniek

Een emaille mok met klassieke charme kunt u eenvoudig laten bedrukken. De druktechniek die we toepassen is daarbij afhankelijk van uw wensen. U kunt in één of meerdere drukkleuren iets laten plaatsen. Ook is het bedrukken van een foto mogelijk. Dit wordt haarscherp gedrukt, zeker wanneer u een foto in een hoge resolutie aanlevert. De meeste klanten kiezen voor een opdruk links van het oor, dat houdt de beker rustiger. Logo en mok zijn dan vaak perfect in evenwicht en de emaille ondergrond wordt niet helemaal bedekt. De keuze voor een zwarte of zilverkleurige rand vergroot de retro-uitstraling. Een witte mok is geschikt voor het bedrukken van bijna alle kleuren, terwijl een zwart product goed met zilver-, goudkleur of een andere felle kleur bewerkt kan worden. Let op dat sommige retro-uitvoeringen gemaakt zijn van metaal en dat hierbij dus sprake is van retro-look.

Voordat uw bestelling definitief wordt, de drukproef

De emaille mok leent zich uitstekend voor het uitdragen van uw reclameboodschap. Voordat de bestelling definitief wordt ontvangt u een drukproef. De drukproef is een drukvoorbeeld van het te verwachten eindresultaat. U vindt hierin uw drukbestand, de drukkleur(en) en de drukgrootte. Controleer alles goed, er mogen bijvoorbeeld geen fouten in de tekst staan. U heeft nog de gelegenheid om aanpassingen door te voeren. Na akkoord plannen we de order in en ontvangt u de leverdatum.

Weet u al aan wie u deze glanzende mokken gaat geven? Er is een groot publiek voor. U kunt natuurlijk niet iedereen eentje geven, maar bezoekers van uw showroom, vaste klanten en nieuwe klanten kunt altijd eentje meegeven, het wordt van hun favoriet. Wanneer u door de voorraad heen bent bestelt u vlot een herhaling. Dat is altijd handig wanneer dit item een groot succes wordt. Wanneer u vooraf wat meer informatie wilt, we verzorgen uiteraard ook samples en offertes.

Contact