Emaille mokken bedrukken

Wilt u emaille mokken bedrukken? Een goed idee, zet iets bijzonders op tafel! Emaille mokken doen aan vroeger denken en dragen bij aan de algehele sfeer. Vandaar dat ze steeds populairder worden. Perfect als promotiemateriaal dus. Om weg te geven, maar ook om te gebruiken op kantoor. Waarvoor u ook emaille mokken laat bedrukken, het wérkt. Vooral als de opdruk fraai is. Hiervoor laat u deze bedrukken bij De Mokkenwinkel. Bekijk nu ons aanbod en kies de emaille mokken die het best passen bij uw stijl!

Emaille mokken bedrukken

 

Over onze emaille mokken

Het zijn geen standaard emaille mokken die wij bedrukken. Deze hebben echte onvolkomenheden in het materiaal. Het materiaal eronder is roestvrij staal. U kunt deze emaille mokken op alle plaatsen laten bedrukken: voor, achter en onder. Vanwege het verschil in materiaal gebruiken wij verschillende technieken voor het bedrukken van emaille mokken. Onze emaille mokken kunt u in verschillende kleuren bestellen. De standaardkleuren zijn rood, groen, zwart, zilver, blauw en geel. Een kleine oplage is hierbij mogelijk. U kunt bijvoorbeeld maar 36 emaille mokken laten bedrukken.

 

Emaille mok laten bedrukken

Manier van bedrukken

Hoe u uw emaille mokken kunt laten bedrukken? Uw logo, afbeelding en tekst zijn in full colour uit te voeren. Ideaal voor een fotorealistische weergave. Dankzij een sublimatiedruk is uw product vaatwasser bestendig. Met de directdruk is bedrukken met maximaal 4 drukkleuren mogelijk. Let op: sommige emaille mokken zijn te bedrukken met de tampondruk welke niet geschikt is voor de afwasmachine. Maar een simpele handmatige afwas volstaat en de opdruk blijft dan uitstekend.

Emaille mok

Emaille mokken bedrukken? Een modern randje

Uiteraard zijn emaille mokken typisch klassiek en doen ze denken aan vroeger. Toch kan een modern randje geen kwaad. Een fraaie en ook prettige aanvulling op de klassieke emaille mokken is de rvs-ring op de bovenrand. De combinatie van strak rvs tegen het klassieke emaille is prachtig. Maar ook drinkt het simpelweg prettig en maakt het de mokken gemakkelijk om af te wassen.

Originele emaille mokken bedrukken! 

Wilt u een originele mok laten bedrukken? Kijk dan eens naar de geëmailleerde retro mok. Deze heeft kleine onvolkomenheden die u niet van echt kunt onderscheiden. Omdat wij het randje van de mok wit of zwart bedrukken, wordt het retro-effect nog groter. En eerlijk gezegd: het drinkt ook gewoon lekker. Dus wilt u oude tijden laten herleven, of wilt u simpelweg een eigenwijze mok op tafel, laat dan onze emaillen mok bedrukken.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent