Espresso mokjes bedrukken

Voor uw bedrijfskantine of bij de espressomachine is het altijd handig om Espresso mokjes te bedrukken. Het geeft immers een professionele uitstraling. Uw eigen logo op artikelen die u binnen uw eigen bedrijf gebruikt. U kunt de mokjes door uw medewerkers laten gebruiken, maar u kunt ook klanten optimaal espresso serveren in de wachtruimte of tijdens een gesprek. Zorg er dus voor dat u altijd een voorraad mokjes heeft, zodat u goed voor de dag komt. Onze artikelen zijn handig en van goede kwaliteit. Laat de mokjes bedrukken in de kleur die u wilt. Alle pms kleuren zijn mogelijk. Iedere gebruiker zal uw logo herkennen en van de opdruk onder de indruk zijn. Het is een leuke manier om nog meer aandacht van klanten en relaties te ontvangen. Een bijkomend voordeel is dat u klanten ook nog eens laat genieten van een keurig verzorgd kopje Espresso.

Keuze in espresso mokjes

Espresso is koffie voor de echte genieter. Het is een klein formaat mokje waarin heet water onder hoge druk door fijn gemalen koffie wordt geperst. Espresso heeft een intense smaak en verdient een mokje op maat. Kies bijvoorbeeld:

● Perka espresso kopje wit keramiek 80 ml
● Litun espresso mok keramiek 80 ml
● Kerpa espresso kopje 80 ml keramiek

Ons assortiment bevat uiteraard meer mogelijkheden. Zo kunt u ook leuke setjes kop en schotel bestellen, leverbaar in keramiek of porselein. Onze bestsellers zijn:

● Genua kop en schotel espresso porselein 70 ml
● Maxim espresso set kop en schotel porselein 80 ml
● Haton kop en schotel porselein 90 mm

Bijzonder is ook de Espresso-to-Go dubbelwandige beker van roestvrijstaal. U kunt meteen 2 kopjes exspresso in de beker vullen. Ideaal voor onderweg. Kies uit witte of gekleurde modellen. Plaats uw logo in stijlvol zilver of goud of in uw eigen bedrijfskleuren.

Wat is de ideale grootte en inhoud van een espresso mokje?

Klein, maar vol van smaak, dat is een mokje espresso. Een espresso mokje is altijd voorzien van een oor. Belangrijk bij het bestellen is de juiste inhoud van het mokje. Een ideaal formaat is hierbij een inhoud van circa 80 ml. Het aanbod in formaten zal zo schommelen tussen de 60 en 100 ml, waarbij de keuze voor 80 ml het grootst is. Een origineel espresso-apparaat zal vervolgens het mokje vullen voor circa 30 tot 60 ml. Zoek in onze zoekfunctie op espresso en u krijgt meteen een overzicht van alle mokjes. Daarna kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen.

Vaatwasbestendige mokjes of liever niet?

Heeft u een vaatwasser en wilt u de mokjes hierin schoonmaken, dan adviseren we u om te kiezen voor een vaatwasbestendige opdruk. Niet al onze artikelen hebben standaard een vaatwasbestendige opdruk. Vooraf nemen we altijd even contact met u op over uw drukwensen. Het is immers niet de bedoeling dat na een vaatwasmachinebeurt uw logo is aangetast. Onze medewerkers helpen u graag bij de juiste keuze. Maakt u de mokjes schoon door middel van een handwas, dan volstaat een goedkopere tampondruk.

Espresso mokjes bedrukken, onze drukmogelijkheden

Voor het bedrukken van Espresso mokjes zijn meerdere druktechnieken voorhanden. Een espresso mokje is kleiner dan een "gewone" mok. Hierdoor zijn ook automatisch de maximale drukformaten kleiner. De beste keuze is de transferdruk, deze is bovendien vaatwasbestendig. De voordeligste keuze is tampondruk. Deze druk biedt uitstekende mogelijkheden, maar kan niet in de vaatwasser. Bij ieder product vindt u alle details over de drukmogelijkheden. U kunt uw logo naar ons mailen, waarna wij geheel vrijblijvend een drukproef laten maken door onze studio.

Kleinere aantallen bestellen bij demokkenwinkel

Grotere bedrijven zullen grotere aantallen bestellen dan kleinere bedrijven. De mokkenwinkel helpt graag ieder bedrijf, klein of groot. Iedere onderneming wil zich immers professioneel uiten. Onze site maakt gebruik van minimale startafnames, dit betekent echter niet dat u geen kleinere aantallen kunt bestellen. Onze startafname is de meest gunstige afname, waarbij prijs en product goed in evenwicht zijn. Vraag daarom gerust met een snelle offerte uw aantal aan. 

Wij helpen u graag

De Mokkenwinkel biedt online espresso mokjes en andere gerelateerde producten aan. Zo vindt u ook kopjes en schoteltjes en 2go mokken aan. Naast online bestelgemak bieden we u echter nog veel meer om tot een juiste aankoop te komen:

● sample aanvraag
● offerte aanvraag
● kleine aantal levering
● espresse levering
● beste keuze
● ideale drukmogelijkheden

U kunt ons alle werkdagen bereiken. Dit kan via 0599-414 212 of via de mail. Ook staat onze livechat gedurende die periode aan.

Contact