Foto op mok

Een leuke foto op mok of andere leuke en vrolijke opdruk? Dit kunt u laten doen bij DeMokkenwinkel.nl. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een eigen persoonlijke foto of opdruk of andere leuke of grappige plaatjes zoals van dieren, bloemen of een ander design wat u aanspreekt. Gezellig koffie of een andere drank drinken is toch wel zo gezellig en opvallend. Het oog wil immers ook wat? Daarom vinden uw klanten en zakenrelaties zo’n presentje altijd erg attent. Zij gebruiken dit steeds weer en als u uw eigen logo er nog aan toevoegt, is dit mooi meegenomen wat op deze manier maakt u tevens op een goedkope manier reclame voor uw winkel of bedrijf.

Foto op mok, bekijk hier onze mogelijkheden:

 
Foto op mok

Veel soorten, maten en vormen mokken

Het maakt in dit geval helemaal niet uit welk type winkel of bedrijf u runt, bij elk soort aankoop kunt u een leuke foto mok of kleurrijke mok meegeven. Bestel één of meerdere soorten. Variatie genoeg:

• Djura fotomok
• Fotomok sublimatie
• Latte fotomok
• Pics outdoor emaille mok
• Mok met naamsbedrukking gekleurd keramiek

Dat is al een mooi lijstje maar natuurlijk zijn er nog veel meer soorten, maten en vormen mokken. Een emaille mok is handig voor wie van outdoor activiteiten houdt. Een ideale mok omdat deze wel tegen een stootje kan. Maar in huis gebruikt u waarschijnlijk toch het liefst mokken van keramiek in allerlei leuke kleuren. Een mok van kunststof of plastic is handig voor kinderen. Bent u milieubewust bezig? Kies dan voor een eco-mok.

Foto op mok zetten

Foto op mok? Uiteenlopende druktechnieken mogelijk bij DeMokkenwinkel.nl

Een foto op mok is het mooiste te bedrukken met sublimatiedruk of fotobedrukking. Een opdruk naar wens, eventueel met uw bedrijfslogo of pakkende tekst. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Bij keramiek of porselein voor een leuke fotomok is fotobedrukking ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en vaatwasmachinebestendig. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken en mokken van emaille. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking. Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat te komen. Bel ons of stuur een e-mail.

Drukproef

Voordat de bestelling geplaatst wordt, ontvangt u eerst een filmproef. Bekijk dan of de mok de juiste kleuren bevat, het logo op de juiste plaats is geplaatst in de gewenste grootte is. Er kan dan namelijk nog één en ander gewijzigd worden. De mokken zijn leuk om weg te geven in uw winkel of bedrijf, als éénmalige actie of juist voor langere tijd of een mooi presentje voor uw zakenrelaties. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel bijbestellen is natuurlijk altijd mogelijk. Uw klanten zullen de bedrukte fotomok waarderen, dat is zeker. Zij gebruiken de mok vaak en dat is reclame voor uw zaak.

Contact