Glazen bedrukken

Glazen worden meestal gebruikt voor thee, frisdrank of water. Glazen bedrukken is mogelijk bij DeMokkenwinkel.nl en dit is een mooi en praktisch presentje om aan uw klanten mee te geven in de zaak of weg te geven aan uw zakenrelaties. Een theemoment is leuker en gezelliger met bedrukte glazen en kinderen zullen het zeker veel fijner vinden om frisdrank te drinken uit een leuk bedrukt glas. Het oog wil immers ook wat? In elk type winkel of bedrijf kunt u glazen cadeau doe en uw klanten gebruiken deze totdat ze waarschijnlijk uiteindelijk gebroken zijn, glas is immers helaas breekbaar.

 
Glazen bedrukken

Keuze uit meerdere soorten glazen om te bedrukken

Bij DeMokkenwinkel.nl bent u aan het goede adres want er is een keuze uit een enorm assortiment glazen. Denk aan onder andere:

• Blaker theeglazen (vaatwasmachinebestendig)
• Herkofrosted mokglazen
• Frostymokglazen
• Thee- of drinkglas Bronkglazen
• Brielle theeglas dubbelwandig

Dit is slechts een greep uit de collectie drink- en theeglazen. Zorg voor een mooie vaatwasbestendige opdruk of logo van uw eigen onderneming. Een glas kan bijvoorbeeld aan één kant bedrukt worden of helemaal rondom. De frosty mokglazen hebben een bevroren look dus geen helder glas, een leuk effect. Een dubbelwandig theeglas is heel handige met hete thee omdat je dit glas kunt vasthoouden zonder dat deze heet wordt.

Glazen laten bedrukken

Diverse druktechnieken voor glazen

Een kleurrijk glas, helder glas met opdruk of frosted glas met logo? Kortom, het ligt aan uw eigen wensen welk type glazen u wilt laten bedrukken. Aan u dus de keuze om deze glazen tot mooie uitziende glazen te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Met uw logo erbij voor reclame voor uw zaak of een pakkende tekst. Dat is altijd een goed idee. Glazen met opdruk zijn het mooiste te bedrukken met zeefdruk of lasergravure. Bij lasergravure wordt de opdruk in het glas gegraveerd. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking. Wij kunnen met u bespreken wat het mooiste resultaat biedt!

Allereerst een drukproef

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat van de betreffende glazen te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u van tevoren een digitale filmproef om te bekijken of het glas naar wens is en de betreffende tekst of logo hierop ook goed uitkomt . Het totaalplaatje moet wel pakkend zijn. Dat is heel belangrijk. Grotere of kleinere oplages zijn uiteraard mogelijk. Nabestellen kan altijd.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent