Goedkoop mokken bedrukken kleine oplage

Voor een relaxmomentje op de dag kunt u goedkoop mokken bedrukken in kleine oplage. Niets is gezelliger dan de dag te starten met koffie of thee in een mooie mok. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor kleine startaantallen, waardoor u een leuk cadeau kunt weggeven aan een ieder die het verdient. Gebruikt u de mokken binnen uw bedrijf, dan oogt het professioneel om koffie te schenken in mokken waar uw eigen logo op staat. Relatiegeschenk of juist niet, u maakt mensen blij met een moment van genieten. Koffie, thee, warme melk of chocolademelk, mokken zijn voor zoveel soorten versnaperingen geschikt. Druk iets vrolijks of fleurigs, of kies voor een subtiele benadering. Een kleine oplage zorgt ervoor dat u in allerlei leuke situaties het geschikte aantal mokken kunt bedrukken. We hebben een aantal mooie, goedkope modellen in de aanbieding.

Allerlei modellen goedkope mokken in kleine oplage

Goedkope mokken moeten natuurlijk niet scheef zijn of beschadigingen hebben. Anders wordt een goedkope mok al gauw een te dure aankoop. Dat is niet de bedoeling. Daarom hebben wij ook geen 2e-keus exemplaren. Keramiek is de voordeligste oplossing. Ze zijn wellicht iets breukgevoeliger, maar zijn wel beschikbaar in heel veel modellen. Porselein is iets duurder, maar daaruit valt ook best iets te kiezen. Bekijk eens:

- Witte mokken
- Gekleurde mokken
- Magic mokken
- Krijt mokken
- Grappige mokken

Bedrukken kunt u zo duur maken als u zelf wilt. En de oplage past u makkelijk aan naar wat u nodig heeft. Een basic model in het wit bedrukken met één drukkleur is de voordeligste oplossing. Goedkoop zijn ook de gekleurde varianten, waarbij u een logo of tekst in het wit of zwart kunt drukken. Magic mokken zijn bijzondere exemplaren met toepassing van een vleugje magie. De afbeelding is pas te zien nadat de mok gevuld wordt met hete drank. Bij krijtmokken geeft u de klant gelegenheid om zelf een krabbel of doodle te plaatsen, deze wordt dan ook meteen met krijtje geleverd. Mokken op een tafel plaatsen oogt natuurlijk wel heel gezellig. Maak er iets moois van, zodat u goed in het oog springt. Klanten komen dan immers ook graag bij u terug.

Goedkope mokken bedrukken kleine oplage? Onze decoreeropties

U bent van plan om goedkope mokken te bedrukken in een kleine oplage. Natuurlijk wilt u dan graag dat uw drukbestand goed gepresenteerd wordt en tegen veelvuldig gebruik kan. Wast u met de hand af, dan volstaat een goedkope directdruk of tampondruk. We adviseren keramiekdruk of transferdruk bij gebruikmaking van een vaatwasser. Afhankelijk van het te bedrukken aantal drukkleuren kiezen we de druktechniek. Hierbij maakt het niet uit of een mok van porselein of keramiek is. Wilt u er iets gezelligs van maken dan raden wij fotobedrukking aan. Een foto of afbeelding plaatsen we door middel van sublimatiedruk. Deze techniek wordt vaak gebruikt wanneer het product een cadeautje betreft. Ook is de drukprijs aantrekkelijk bij een kleine oplage. De opdruk kan geheel rondom geplaatst worden. Overleg met ons naar de mogelijkheden, we hebben goedkope mogelijkheden te over.

Bekijk de druk door middel van een drukproef

Voordat we met uw bestelling aan de slag gaan ontvangt u de drukproef. Deze ontvangt u in uw mailbox. U kunt dan rustig bekijken of wij de mokken goed gaan bedrukken. Is de kleur juist, staat de afbeelding goed en is de drukgrootte naar wens? Dan kunt u de bestelling van een kleine oplage definitief maken. Wanneer u liever nog iets veranderen wilt hoeft u dit eenvoudig weg maar te mailen. Ook aan goedkope mokken zult u langdurig plezier beleven. Breekt er in de loop der jaren iets, dan kunt u eenvoudig een nabestelling plaatsen. Deze artikelen zijn langere tijd inzetbaar, ideaal voor de klantenbinding of voor het sneller in contact komen met klanten.

Contact