Koffiebeker bedrukken

Lekkere koffie, daar houden de meeste mensen wel van. Daarom is een leuke koffiebeker bedrukken een goed idee. Dit kan bij DeMokkkenwinkel.nl en u kunt deze prima weggeven als éénmalige actie aan uw relaties of klanten of juist met enige regelmaat. Een koffiebeker wordt altijd zeer gewaardeerd omdat iedereen die regelmatig gebruikt, hetzij ergens onderweg of gewoon thuis. Een bedrukte koffiebeker heeft wat meer charme en oogt gezelliger. Met het logo hierop van uw onderneming, maakt u op een leuke en goedkope manier reclame voor uw zaak.

Koffiebeker bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden:

 
Koffiebeker bedrukken

Veel soorten en maten koffiebekers bedrukken

Er is veel keuze in soorten koffie zoals gewoon zwart , of met melk en/of suiker maar natuurlijk ook cappuccino of latte macchiato en noem maar op. Maar ook andere dranken zoals chocomelk kunnen prima in een koffiebeker. Dus er zijn ook veel soorten en maten koffiebekers. Maak een keuze uit:

• Beker keramiek
• Beker porselein
• Beker rijstvezel
• Beker bamboe
• Koffie to go beker

Natuurlijk is er nog veel meer keuze in bekers en de gewilde opdruk hierbij. Met de keuze voor een bamboe beker en rijstvezel beker gaat u voor milieubewust. Een beker van keramiek of porselein is wel breekbaar maar ook chique, zeker met een mooie kleurrijke bedrukking of logo. Op een basic beker zal uw logo beter uitkomen maar een kleurrijke beker zal ook vast in de smaak vallen bij uw klanten. Wel type zaak u ook hebt, een koffiebeker of meerdere bekers weggeven kan altijd.

Koffiebeker laten bedrukken

Koffiebeker bedrukken met diverse druktechnieken bij DeMokkenwinkel.nl

Bij het bedrukken van een koffiebeker hanteren wij diverse druktechnieken. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Bij een mooie beker van keramiek of porselein is fotobedrukking ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en vaatwasmachinebestendig. Bij rondom bedrukking komt de gekozen bedrukking dus rondom de hele beker te staan. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of sublimatiedruk. Overleg met ons voor het beste resultaat. Dit kan zowel per e-mail als per telefoon.

Een bedrukte beker in grotere of kleinere aantallen

Voorafgaand aan de bestelling, ontvangt u een drukproef. Bekijk dan of de koffiebeker naar wens is en de juiste kleuren bevat. Let erop dat het logo op de juiste plaats is geplaatst en in de gewenste grootte is. U kunt altijd een wijziging in deze drukproef aangeven. Een bedrukte koffiebeker is een artikel dat altijd leuk is om weg te geven in uw winkel of bedrijf als relatiegeschenk. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel nabestellen is uiteraard ook altijd mogelijk. Of het nu een éénmalige weggeefactie is voor uw klanten of een presentje dat u voor een langere tijd aanbiedt, het valt zeker in de smaak. Dat is belangrijk voor de klantbinding.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent