Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl? Dat is zeker geen weggegooid geld want koffiebekers zijn altijd prima artikelen om te schenken aan uw relaties of klanten. Nederlanders zijn koffiedrinkers en gezelligheidsmensen bij uitstek dus dat komt altijd mooi van pas. Zij gebruiken de bekers steeds weer en kiest u voor leuke papieren bekers, dan bent u ook nog eens milieubewust bezig. Met een leuke bedrukte koffiebeker met logo, pakkende tekst of fleurige opdruk maakt u uw klanten blij en andersom is dat dan ook het geval. Mooi meegenomen dus. En dat geldt letterlijk ook voor de koffiebeker, te gebruiken bij een dagje uit, op reis, maar natuurlijk ook gewoon thuis of op kantoor.

Direct naar koffiebekers bedrukken:

 
Koffiebekers bedrukken

Uiteenlopende keuzes in het bedrukken van koffiebekers

Er is veel keuze in soorten koffie zoals gewoon zwart of met melk en/of suiker, maar natuurlijk ook cappuccino of latte macchiato enz. enz. Maar ook andere dranken zoals chocomelk kunnen prima in een koffiebeker. Dus er zijn ook veel soorten en maten koffiebekers. Maak een keuze uit:

• Beker keramiek
• Beker porselein
• Beker rijstvezel
• Beker bamboe
• Koffie to go beker

Natuurlijk is er nog veel meer keuze in bekers en de gewilde opdruk hierbij. Met bamboe bekers en rijstvezelbekers gaat u voor milieubewust. Keramieken en porseleinen bekers zijn wel breekbaar maar ook chique, zeker met een mooie kleurrijke bedrukking of logo. Op een basic beker zal uw logo beter uitkomen, maar kleurrijke bekers zijn ook heel erg in trek bij uw klanten. In elk type winkel of bedrijf kun je leuke koffiebekers weggeven.

Koffiebekers laten bedrukken

Koffiebekers bedrukken met diverse druktechnieken bij DeMokkenwinkel.nl

Koffiebekers bedrukken? Wij hanteren diverse druktechnieken. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Bij keramiek of porselein voor leuke en gezellige koffiebekers is fotobedrukking ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en vaatwasmachinebestendig. Bij rondom bedrukking komt de gekozen bedrukking dus rondom de hele beker te staan. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of sublimatiedruk. Overleg met ons voor het beste resultaat. Dit kan zowel per e-mail al sper telefoon.

Grotere of kleinere oplage bedrukte bekers

Voorafgaand aan de bestelling, ontvangt u een drukproef. Bekijk dan of de koffiebeker naar wens is en de juiste kleuren bevat. Let erop dat het logo op de juiste plaats is geplaatst en in de gewenste grootte. U kunt altijd een wijziging in deze drukproef aangeven. Koffiebekers zijn artikelen die altijd leuk zijn om weg te geven in uw winkel of bedrijf of juist als relatiegeschenk. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel nabestellen is ook altijd mogelijk. Of het nu een éénmalige weggeefactie is voor uw klanten of een presentje voor een langere tijd, het valt zeker in de smaak. Dat is belangrijk voor de klantbinding.

Contact