Koffiemokken bedrukken

Nederlanders zijn echte koffiedrinkers, met een stukje gezelligheid wat erbij hoort of een opkikker om de dag te beginnen. Koffiemokken bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl is daarom een goed idee. Een leuke attentie meegeven aan uw klanten in uw winkel of bedrijf of als relatiegeschenk. Met een leuke bedrukte koffiemok met logo, pakkende tekst of fleurige opdruk maakt u uw klanten blij en andersom is dat dan ook het geval. Daar wordt u toch ook blij van? Het is tevens een veelgebruikt artikel. Mooi meegenomen dus.

Koffie mokken bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden

Koffiemokken bedrukken

Veel keuze in soorten en maten koffiemokken

Waarschijnlijk drinkt u, en ook uw klanten, diverse soorten koffie. Gewone koffie van zwart tot met melk en eventueel suiker of een cappuccino of espresso. Overal zijn weer verschillende soorten en maten kopjes van. Kies bijvoorbeeld uit onder andere:

• Kop en schotel
• Witte mokken
• Gekleurde mokken
• Eco mokken

Betreft koffiemokken bedrukken kunt u veel kanten op qua mogelijkheden. Kop en schotel oogt chique, met eco mokken bent u milieubewust bezig en gekleurde of juist witte basic mokken zijn eigen voorkeur keuzes. Op een witte mok zal uw logo wel heel goed uitkomen maar kleurrijke koffiemokken ogen wel heel gezellig. Zorg ervoor dat de bedrukte koffiemok goed in het oog springt en dat klanten zeker bij u terugkomen. Op deze manier maakt u op een goedkope en ludieke manier reclame voor uw zaak.

Koffiemokken laten bedrukken

Koffiemokken bedrukken middels diverse druktechnieken

Koffiemokken bedrukken? Wij hanteren diverse druktechnieken. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel maar ook van het aantal drukkleuren. Bij keramiek of porselein voor leuke en gezellige koffiemokken is fotobedrukking echt ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en ook nog eens vaatwasmachinebestendig. Bij rondom bedrukking komt de gekozen bedrukking dus rondom de hele mok te staan. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of sublimatiedruk. Overleg met ons voor het beste resultaat. Dit kan zowel per e-mail als per telefoon.

Hoeveel koffiemokken heeft u nodig?

Voorafgaand aan de bestelling, ontvangt u eerst een drukproef. Bekijk dan of de koffiemok naar wens is en de juiste kleuren bevat. Let erop dat het logo op de juiste plaats is geplaatst in de gewenste grootte. U kunt altijd een wijziging in deze drukproef aangeven. Koffiemokken zijn artikelen die altijd leuk zijn om weg te geven in uw winkel of bedrijf of juist als relatiegeschenk. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel bijbestellen is ook geen probleem. Het kan een éénmalige weggeefactie zijn voor uw klanten of een presentje voor een langere tijd. Het valt zeker in de smaak. Dat is belangrijk voor de klantbinding.

Contact