Kopjes met logo bedrukken

Ontdek bij demokkenwinkel gezellige kopjes die u met logo kunt laten bedrukken. In onze shop is voor ieder wat wils, of u nu de voorkeur geeft aan een grote, stoere mok of een elegant kopje. We hebben de leukste modellen, materialen en kleuren. Het is geen verkeerde keuze om kopjes met logo te bestellen voor uw bedrijf. U kunt de kopjes door uw eigen personeel laten gebruiken, echter is het ook erg professioneel om gasten of klanten te bedienen in gepersonaliseerde kopjes. Het verhoogt de uitstraling van uw bedrijf. Voor iedere smaak en koffiesmaak hebben we de juiste afmetingen, formaten en designs. Bovendien staat de kopjes leuk in elk keukenkastje in de kantine, vaak wordt er door uw personeel ook voorzichtiger mee omgesprongen. Qua kwaliteit zijn de porseleinen modellen beter bestand tegen breuk, maar ook voor de keramieken uitvoeringen kunt u bij ons terecht. Laat uw logo opvallen en goed tot zijn recht komen met onze vaatwasbestendige opdrukken. 

Onze favoriete kopjes

Bent u op zoek naar wat meer kleur in uw bedrijf? We hebben een aantal bestsellers die in meer dan 10 kleuren leverbaar zijn. Deze kopjes zijn ook nog eens erg vriendelijk geprijsd. Bekijk eens alle beschikbare kleuren. We kunnen de artikelen met elk gewenste drukkleur voorzien van uw gegevens. Denk bijvoorbeeld eens aan een zwarte uitvoering met witte, zilverkleurige of goudkleurige opdruk. Ook de kleuren lichtblauw en mintgroen is eens een keer weer wat anders. Onze favoriete modellen:

● Porseleinen Colori mok 350 ml
● Arkel mok glanzend keramiek 300 ml
● Zonia mok gekleurd keramiek 350 ml vaatwasmachinebestendig
● KittyMug mok keramiek 300 ml
● CoffeeCup mok voor koffiezetautomaten wit keramiek 240 ml
● Mok Geneve porselein 180 ml senseo

Bedenk voordat u een keuze maakt welke inhoud u wenst. Ook is de hoogte van belang wanneer u het kopje onder een automaat wilt plaatsen. Theekopjes zijn vaak groter dan koffiekopjes. Uiteraard kunt u ook een combinatiebestelling plaatsen.

U schittert door kopjes met logo bedrukken

Het is een uitdaging om mooie kopjes met logo te bedrukken. Budgettair gezien is er veel keuze, maar ook in uitvoering, kleur en druktechniek. De mokkenwinkel helpt u op alle fronten. Naast een snelle offerte aanvraag en sample mogelijkheid is de bedrukking zeker zo belangrijk als het kiezen van het model. Er zijn vele drukmogelijkheden en drukposities. De eerste keuze voor de druktechniek hangt af van de wens of u vaatwasmachinebestendige kopjes wilt bestellen. De frequentie van het gebruik van de vaatwasser is zeker zo belangrijk. De ene druktechniek kan circa 250 spoelbeurten aan, terwijl een andere druktechniek met gemak 1500 spoelbeurten aan kan. Een vaatwasbestendige opdruk overleggen we altijd met u. Zodat u niet per ongeluk de hele opdruk wegwast. Ook is het ene logo het andere niet. We zoeken altijd de beste druk bij uw logo. U wilt immers schitteren met uw kopjes. Een ding is zeker, u kunt met een gerust gevoel leuke kopjes met logo laten bedrukken bij de pennenwinkel. U ontvangt bij ons ook altijd een digitale drukproef vooraf, zodat u een visueel beeld krijgt van de opdruk.

Uit welk kopje drinkt Nederland het liefst koffie of thee?

Nederlanders zijn échte koffiedrinkers, we behoren bij de top 5 van grootste koffiegenieters ter wereld. Ieder bedrijf, klein of groot, heeft een koffiezetautomaat of een andere manier om medewerkers te voorzien van gratis koffie. De beste ideeën binnen een bedrijf ontstaan vaak bij de koffiemachine. Onze koffiemerken zijn daarnaast erg populair en een goed bakje koffie is binnen ieders handbereik. Ook de diverse soorten en smaken is de laatste jaren uitgebreid, denk hierbij aan een groeiende populariteit van Senseo, Espresse, Cappuccino en Latte Machiato. Elke koffiesmaak verdient een goed kopje, met de juiste inhoudsmaat om optimaal te kunnen genieten:

● Espresso: doorgaans kleine kopjes met een inhoud van circa 60 tot 100 ml
● Senseo formaat: ook geschikt voor Lungo en Americano, circa 120 tot 180 ml
● Cappuccino in groot of klein formaat, variërend van 150 tot wel 350 ml
● Thee, groot of klein, van 250 tot wel 500 ml
● Koffie: circa 200 tot 250 ml

Grote koppen zijn ook geschikt voor melk, soep of chocolademelk. Een en ander is afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. Gezelligheid staat bij koffiedrinken voorop. In de winter verwarmen we ons op met een lekker kopje koffie, in de zomer genieten we van Cappuccino of Espresso op een terrasje. De grootte van het kopje draagt bij aan het vergroten en het ervaren van smaak. Kies daarom het juiste kopje voor elke beleving van koffie.

Koffieleuten met demokkenwinkel

Bij ons kunt u terecht voor werkelijk alles op het gebied van kopjes:

● keramische modellen
● porseleinen modellen
● coffee-to-go mokken
● thermo coffee-to-go
● gerecyclede koffiebekers
● milieuvriendelijke koffiekopjes

Koffieleuten kan dus altijd, waar u ook bent. Op het bedrijf, in de kantine, bij de automaat, thuis of onderweg. De thermo coffee-to-go zorgt ervoor dat de koffie nog enige uren op temperatuur blijft. Onze papieren varianten neemt u makkelijk mee op weg naar trein of bus. Deze zijn ook ideaal voor lunchrooms en andere koffieafhaalzaken. Profiteer bij ons van:

● scherpe prijzen
● aantrekkelijke kortingen
● samples
● offertes op maat
● snelle levertijden
● vaatwasmachinebestendige druktechnieken
● normale druktechnieken

Heeft u vragen over het bedrukken van kopjes met logo? Stel ze ons, via mail, contactformulier of per telefoon. We helpen u graag op alle gebieden.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent