Luxe mokken bedrukken

Een mok is een mok, maar luxe mokken bedrukken kan ook. Wat maakt een mok dan zo speciaal? Allereerst is daar het materiaal. Porselein, Bon China of New Bon China geeft de mok net iets meer finesse. U kunt er veelzeggende reclame mee maken. Plaats een logo of veel of juist weinig tekst. Of druk een inspirerende oneliner of reclameleus. Iedereen ziet op een mok direct de gegevens, zeker wanneer deze net een iets luxere uitstraling heeft. Mokken van bamboe of met houten details geven een mooie, natuurlijke uitstraling, terwijl metalen modellen stoer of elegant kunnen zijn. Door luxe mokken bedrukken zet u een goede stap naar een perfecte reclameuiting.

Welk model luxe mokken bedrukken?

Er zijn talrijke mogelijkheden luxe mokken om uit te kiezen en waarop u uiteenlopende teksten, slagzinnen of logo's kunt bedrukken. Niet alleen het model is belangrijk, ook de kleur en de inhoudsformaat. Een Espresso is kleiner dan een mok voor Cappucinno. Filterkoffie behoeft weer een andere grootte dan een Senseo. We noemen een paar voorbeelden:

- Luxe mok van Bone China porselein
- Luxe mok van bamboe
- Luxe koffie to go mok
- Luxe magic mok
- Luxe dubbelwandig en vacuüm geïsoleerde drinkmok

Met een luxe mok uit ons nog veel groter aanbod kunt u indruk maken op de ontvanger. Wilt u de mok geven aan een zakenrelatie of juist zelf in uw bedrijf gaan gebruiken. Of zet u een klant ermee in het zonnetje? Wij helpen u graag met een keuze uit ons aanbod.

Luxe mokken bedrukken, altijd de juiste druktechniek bij deMokkenwinkel

Witte luxe mokken bedrukken of juist een gekleurd exemplaar? Een strakke opdruk zorgt voor de juiste indruk. Kleine espresso mokjes of juist een extra grote mok die u rijkelijk kunt vullen met bijvoorbeeld warme chocolademelk. Met een logo of tekst maakt u mooie reclame voor uw onderneming of vereniging. Keramiekdruk is vaatwasmachinebestendig en is zeker aan te bevelen. Voor een ontwerp met meer kleuren draaien wij onze handen ook niet om. Een artikelfoto van uw branche of product behoort zeker tot de mogelijkheden. Liever iets eco-vriendelijk? Bamboe- en houten delen kunnen gelaserd worden, alsook de luxe metalen versies. Terwijl porselein en keramiek weer geschikt is voor sublimatiedruk. Mail ons eens uw drukbestand en wij kijken samen met u naar de beste drukmogelijkheid.

Ideaal drukvoorbeeld door middel van drukproef

Bij een luxe mok hoort een perfecte bedrukking. Het eindresultaat tonen wij u het best aan de hand van de drukproef. Deze maken we voor u klaar op basis van uw wensen. Pakkende tekst, in het oog springend logo of een foto, het valt allemaal te bedrukken. De drukproef dient u direct aan te spreken. Controleer de kleuren, de plaats van de opdruk en de drukverhouding ten opzichte van het product. Is alles in evenwicht, dan kunt u de proef akkoord geven. Bent u niet helemaal overtuigd, zet dan een wijziging door. 

Contact