Magische mok bedrukken

Haarscherp een magische mok bedrukken? Altijd goed als cadeautje of relatiegeschenk. Volwassenen en kinderen zullen met bewondering de mok bekijken. De magische mok wordt ook wel magic mok genoemd en dat is niet voor niets. We gebruiken een bijzondere druktechniek voor het bedrukken, waarin een vleugje magie is verwerkt. De mok wordt voorzien van uw ontwerp, zoals een leuke dierenfoto, sprookjesafbeelding of eigen tekening. Ook is een bedrijfslogo mogelijk. U kunt de mok bijvoorbeeld inzetten bij een jubileum, teamworkuitje of bedrijfsfeestje. Na het plaatsen van uw ontwerp wordt de mok afgewerkt met een zwarte coating die het juiste effect creëert. Dan begint pas de echte magie. Vul de mok met een hete drank en uw ontwerp wordt zichtbaar. Bij ons kunt u terecht voor een aantal leuke modellen. Het artikel is breed inzetbaar in iedere branche. Bovendien kan het elke dag gebruikt worden, dat maakt het nog leuker om te geven.

Keuze uit meerdere modellen magische mok bedrukken

Een magische mok kunt u met allerlei gegevens laten bedrukken. Kies een leuke print, logo of bijzondere tekst. U heeft de keuze uit een aantal mooie keramieken exemplaren. Bekijk bijvoorbeeld eens:

- Magic mok keramiek 350 ml
- Magic mok Komeet, 300 ml
- Melka magic mok 300 ml
- Magic mok mat Komeet 300 ml
- Magic mok Wow snelle levering

Er is dus een grote en kleinere Magic mok en zelfs een iconisch vormgegeven model. U maakt uw klanten en relaties er heel blij mee. Verenigingen kunnen hun leden eens in het zonnetje zetten, scholen kunnen dit als afscheidscadeau aan groep 8 meegeven. Door dit artikel te bedrukken maakt u op een verrassende manier reclame voor uw winkel, bedrijf of instelling.

Bijzondere druktechniek voor de magische mok

DeMokkenwinkel kan snel uw magische mok bedrukken. Er is een model die we bedrukken en leveren in 3 werkdagen. De bijzondere afwerking zorgt voor de unieke weergave van logo, tekst of foto. Het is helemaal aan u wat u wilt laten bedrukken. Er is ruimte voor heel veel, ook combinaties van foto's, afbeeldingen en tekst. De mok bedrukken we namelijk rondom. Zo kunt u aan de ene kant tekst zetten en aan de andere kant een afbeelding. U kunt ook alleen een foto rondom plaatsen. Daarnaast is er plaats voor een gedichtje of verhaaltje, mocht u het wat persoonlijker willen maken. Het lettertype kiest u ook zelf.

We maken gebruik van de full colour digitale druktechniek. Het magische gebeurt door de afwerking met een glanzend of mat zwarte coating. Let er wel op dat deze coating niet geschikt is voor de vaatwasser en de magnetron. Deze twee apparaten tasten de zwarte coating aan, waardoor het effect teniet wordt gedaan. Voorzichtig wassen met de hand verlengt de gebruiksduur. Na ontvangst zult u in eerste instantie de mok helemaal niet zo bijzonder vinden, dat gebeurt pas bij gebruik. En dat is nu juist net de verrassing!

Digitale filmproef voor een mooi resultaat

Een goed beeld van de opdruk krijgt u door de digitale filmproef te bekijken. Deze verschijnt na opmaak in uw mailbox. Aan de hand van uw wensen plaatsen we de gegevens op de juiste plek, in de juiste drukkleuren en in de juiste verhouding. Het magische kunnen we met de drukproef niet tonen, hiervoor zult u moeten wachten op de levering. Laat u verrassen door zelf de eerste mok te gebruiken. Stiekem blijven we in ons hart toch allemaal een beetje kind. Wachten op uw bestelling hoeft niet heel lang te duren. Levertijden beginnen vanaf 3 werkdagen.

Bestel gerust iets meer, de prijs per stuk wordt dan ook nog goedkoper. Zo heeft u voor een onverwacht moment altijd iets om te geven. Zeker wanneer u ook kinderen in uw zaak krijgt, deze zullen dit fantastisch vinden. Wordt het een groot succes, dan bestelt u gewoon een aantal exemplaren na. Op uw verzoek mailen we een offerte voor het gewenste aantal. Een sample kunnen we ook sturen. Alle andere vragen stelt u aan onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Contact