Magische mok laten bedrukken

Natuurlijk wilt u uw eigen magische mok laten bedrukken! Want iedereen vindt dit leuk. Wie is er niet benieuwd om te zien wat er door het zwart tevoorschijn komt? Als het goed is: uw prachtige logo, slogan of afbeelding. Hiermee maakt u een loeihete indruk. Elke keer weer, als iemand uit uw magische mok drinkt. Door deze te laten bedrukken, geeft u bovendien een dynamische draai aan uw branding. Ideaal voor uw jubileum, promotieactie of ander feestelijk evenement. Bij ons kunt u een magische mok laten bedrukken in kleine aantallen. Dit heeft u in een paar muisklikken geregeld. Dus neem nu een kijkje en vraag onze vrijblijvende offerte aan.

Magische mokken bedrukken

Waarom een magische mok bedrukken?

Laat u een magische mok bedrukken, dan weet u zeker dat men kijkt. Want hoe fraai een gewone bedrukte mok ook is, niet iedereen kijkt even goed. Maar dat is bijna onmogelijk met een magische mok. Daarvan wil iedereen weten wat er te zien valt. De gebruiker of omstander kijkt dan extra goed. Welke boodschap u ook op de mok laat bedrukken, u kunt er gerust vanuit gaan dat uw relatie, collega en iedere andere geïnteresseerde kijkt. Geen slecht resultaat voor een mok!

Magische mok laten bedrukken

Wat voor magische mok bedrukken?

U heeft bij ons de keuze uit verschillende mokken. Deze hebben een klassiek design en zijn gemaakt van keramiek. De inhoud is verschillend: u kunt een magische mok van 300, 330 of 350 milliliter laten bedrukken. De sublimatie is een full colour techniek, zodat iedere afbeelding of tekst mogelijk is. Het maximumformaatis 190 bij 95 millimeter, u kunt de magische mok dus geheel rondom laten bedrukken.

Magische mok

Magische duurzaamheid

Investeert u in het laten bedrukken van een magische mok, dan wilt u natuurlijk dat deze een tijd lang goed werkt. Immers moet de mok ook nog afgewassen worden, zonder nadelige effecten op de kwaliteit. Gelukkig is de magische mok na het bedrukken goed voor nog zeker driehonderd wasbeurten. Pas daarna kan de kleur over een langere periode gaan vervagen.

Hoe werkt het bedrukken van een magische mok?

Het bedrukken van uw magische mok gebeurt door uw print ‘in te bakken’ in de oppervlakte van de mok. Deze techniek heet ook wel sublimatie. Hierover zit een zwarte coating die hittebestendig is, en pas doorzichtig wordt bij hogere temperaturen. Vult u de mok met warme drank, dan wordt de print die u heeft laten bedrukken vanzelf zichtbaar. Is de drank op, en koelt de magische mok weer af, en keert de zwarte basiskleur terug.

Contact