Bereken uw prijs

 • 1Kies aantal
  Aantal
Offerte
Bestel
Excl. btw
Gratis sample aanvragen
Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml
 • Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml
 • Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml

Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml


Een mok met een natuurlijke uitstraling en ook nog eens eco. De mok is gemaakt van bamboevezel. Bamboe is een snel groeiend product en oersterk. De mok gaat lang mee, een keer laten vallen is niet zo erg. Inhoud 350 ml. Aan de buitenzijde van de mok kunnen we uw logo en/of tekst plaatsen. De mok heeft geen groot drukform... → Lees meer

Bedrukkingsinformatie

Standaard met tampondruk, niet vaatwasserbestendig, op een max. drukformaat van 40 x 40 mm, max. 4 drukkleuren.

 • Gratis filmproef
 • Géén verzendkosten
Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml
 • Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml
 • Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml

specificaties

Naam Meradel mok van bamboevezel eco 350 ml
Omschrijving <p> Een mok met een natuurlijke uitstraling en ook nog eens eco. De mok is gemaakt van bamboevezel. Bamboe is een snel groeiend product en oersterk. De mok gaat lang mee, een keer laten vallen is niet zo erg. Inhoud 350 ml. Aan de buitenzijde van de mok kunnen we uw logo en/of tekst plaatsen. De mok heeft geen groot drukformaat, maar met 40 x 40 mm zijn er voldoende mogelijkheden.</p>
Kleur Naturel
Materiaal artikel Bamboe
Afmeting ø 79 x 88 mm
Inhoud artikel 350 ml
Bedrukkingsinformatie Standaard met tampondruk, niet vaatwasserbestendig, op een max. drukformaat van 40 x 40 mm, max. 4 drukkleuren.
Vaatwasser bestendige opdruk Nee
Vermelde prijs Onbedrukt of bedrukt geleverd. In het groene vlak, 'bereken uw prijs' kunt u eenvoudig en snel uw totaalprijs (met meerdere drukkleuren/posities) berekenen.
Levertijd Onbedrukt in circa 3 werkdagen. Levertijd bedrukt circa 8 werkdagen na het akkoord op de filmproef. Snellere levertijd kan in overleg.
Extra informatie Bij grotere aantallen kan de levertijd langer zijn dan de aangegeven standaard leverdatum. Voor vragen kunt u ons bereiken per mail, chat of telefoon.

omschrijving

Een mok met een natuurlijke uitstraling en ook nog eens eco. De mok is gemaakt van bamboevezel. Bamboe is een snel groeiend product en oersterk. De mok gaat lang mee, een keer laten vallen is niet zo erg. Inhoud 350 ml. Aan de buitenzijde van de mok kunnen we uw logo en/of tekst plaatsen. De mok heeft geen groot drukformaat, maar met 40 x 40 mm zijn er voldoende mogelijkheden.

Klantenservice

 
call icon0599414212  vraag iconNeem contact op

 

Ook voor jou?

  Geen resultaten gevonden.