Mok bedrukken

Waarom een mok bedrukken? Koffie, thee of chocomelk drinken uit een leuke bedrukte mok, dat is een streling voor het oog. Een mok met een effen kleur waarop uw bedrijfslogo mooi uitkomt of een veelkleurige mok. Het ligt helemaal aan uw eigen smaak en ook aan het type klanten die u over het algemeen in de zaak krijgt. Meer mannen of juist vrouwen? Dat is al een verschil. Mannen houden veelal van zwart, bruin of blauw en daar hoeft niet zoveel aan toegevoegd te worden terwijl vrouwen meestal voor frissere kleuren kiezen, eventueel met kleurrijke prints. Kinderen houden altijd van kleur en vinden dieren of grappige prints weer leuk.

Mok bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden:

Mok bedrukken

Mok bedrukken? Genoeg keuze....

Mokken zijn er in veel soorten, maten en vormen, bestaande uit diverse materialen. Kies bijvoorbeeld voor:

• Mok van porselein
• Mok van keramiek
• Mok van glas
• Eco-mok
• Mok van plastic
• Mok van metaal

Van een mok, bestaande uit porselein of keramiek, kan bijvoorbeeld een mooie fotomok gemaakt worden. Een leuke bedrukking met een portretfoto, een foto van een voetbalclub of andere leuke en opvallende print. Een mok van plastic is juist handig voor jonge kinderen want plastic kan tegen een stootje. Kinderen laten immers geregeld wat vallen. Een metalen mok oogt stoer en glazen mokken worden vaak gebruikt voor het drinken van thee. Wie het milieu erg belangrijk vindt, kiest voor de eco-mok zoals de bamboevezel mok.

Mok laten bedrukken

De diverse druktechnieken voor een mok

Een mooi idee voor een mok uitgekozen? Deze bedrukken wij met uw bedrijfslogo of andere opdrukken. Hiervoor zijn diverse druktechnieken mogelijk. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Bij keramiek of porselein voor een leuke fotomok is fotobedrukking ideaal. Dit is een hoge resolutie zeefdruk en naurlijk vaatwasmachinebestendig. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of sublimatiedruk. Overleg met ons voor het beste resultaat. Dit kan zowel per e-mail al sper telefoon.

Drukproef

Voorafgaand aan de bestelling, ontvangt u een drukproef. Bekijk dan of de mok de juiste kleuren bevat, het logo op de juiste plaats is geplaatst in de gewenste grootte. U kunt altijd een wijziging in deze drukproef aangeven. De mokken zijn leuk om weg te geven in bijvoorbeeld uw winkel of bedrijf of juist op een beurs. Bestellen kan in grotere of kleinere aantallen. Eventueel bijbestellen is ook geen probleem. Het kan een éénmalige weggeefactie zijn voor uw klanten of iets wat u geregeld cadeau doet. Uw klanten zullen er in ieder geval blij mee zijn. De mok zal vaak gebruikt worden en dit is indirect weer reclame voor uw zaak. Mooi meegenomen.

Contact