Mok bedrukken goedkoop

Uw bedrijf goed zichtbaar maken kan door een mok goedkoop laten bedrukken. Zo geeft u op een voordelige en leuke manier een herkenbaar genietmomentje aan uw klant of relatie. Koffie- thee of chocolademelkbekers komen altijd goed van pas. U gooit met dit reclameartikel geen geld over de boeg. Het zijn zeer waardevolle artikelen om zelf te gebruiken of te geven. We zijn immers echte koffie-, thee en chocolademelkdrinkers. Verras uw klant met een leuke mok die elke dag te gebruiken is. Of kies een koffie to go beker, deze is ideaal voor onderweg. Een goedkope mok is te bedrukken met een leuke tekst, slogan of logo. Een kleurrijke opdruk maakt de mok fleurig. Binnen uw bedrijf kunt u uw medewerkers ook een eigen koffiemok geven, dit staat natuurlijk extra leuk op iedere werkplek.

Veel keuze in mok bedrukken goedkoop

Koffiedrinken is allang niet meer alleen genieten van een kopje filterkoffie. Tegenwoordig kunnen we kiezen uit cappuccino, espresso, nespresso, senseo enz. Een mok is geschikt voor zoveel meer als koffie. Denk aan warme chocomelk of thee met honing. Daarom is er veel keuze in model en grootte van een mok. Ontdek bijvoorbeeld de volgende goedkope types:

- Goedkope mok wit porselein
- Goedkope mok keramiek
- Bamboe mok
- Koffie to go mok
- Bijzondere mok

Er is een grote keus in mokken. Wilt u meer op de duurzame weg dan kunt u terecht voor bamboe- en papieren bekers. Keramiek is goedkoop, maar wel iets breekbaarder dan porselein. Porselein is een harder materiaal, waardoor u wat langer plezier van de mok heeft, zeker wanneer u daar een mooie opdruk bij kiest. Op een witte mok zal een kleurrijke bedrukking goed uitkomen. Zeker wanneer deze helemaal rondom wordt geplaatst. Met directprint kunt u op een goedkope manier een mok laten bedrukken. 

Mok goedkoop bedrukken op verschillende manieren en plaatsen

Een mok bedrukken en dan het liefst zo goedkoop mogelijk? Wij maken gebruik van diverse druktechnieken. Keramiekdruk is bijna op elke mok mogelijk. Maakt u de mok niet in de vaatwasser schoon, dan kunt u kiezen voor een bedrukking die niet vaatwasbestendig is, dit scheelt enorm in de kosten. Wilt u wat langer plezier hebben van uw aankoop dan is een vaatwasbestendige opdruk de oplossing. Een scherpe foto kan door middel van sublimatiedruk worden geplaatst. De bedrukking valt dan geheel rondom de beker. Er zijn dus verschillende manieren om een mok te bewerken. Wilt u zeker zijn van een optimaal resultaat, overleg dan vooraf met ons uw wensen.

Grote of kleine aantallen bestellen bij DeMokkenwinkel

U kunt een bestelling plaatsen in onze shop of vooraf eerst om een drukproef vragen. De drukproef is een drukvoorbeeld zodat u op uw gemak kunt bekijken of de plaatsing van het logo en de drukkleur naar wens is. U ziet de verhouding van het logo of tekst ten opzichte van de mok. Zo is het makkelijker te beoordelen of de grootte en de uitstraling naar uw smaak is. Bestellen is mogelijk in grote of kleine aantallen. Begin eerst met een lage startafname, wanneer het u bevalt kunt u altijd nabestellen. U bestelt nooit teveel, een mok is altijd leuk om weg te geven tijdens een beurs of een bezoek aan uw showroom of winkel. U scoort er ook klantenbinding mee en het is een cadeautje dat vele malen hergebruikt kan worden.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent