Mok bedrukken met tekst

Een mok wordt vaak gebruik voor het nuttigen van koffie, thee of andere warme dranken. Bij deMokkenwinkel kunt u een mok bedrukken met tekst. Misschien heeft u wel een bepaalde bedrijfsslogan of een pakkende uitspraak. Of heeft u zelf een tekst bedacht? Dan is het natuurlijk extra leuk om dit op een mok te vereeuwigen. Er is van alles mogelijk qua kleur en lettertype. U kunt zelfs verschillende teksten laten bedrukken.

De mok kunt u vervolgens in het bedrijf gebruiken of weggeven als presentje. Het is immers altijd een leuk cadeautje voor een klant of goede relatie. Een mooie tekst fleurt de mok op, zeker wanneer u gebruik maakt van een vrolijke drukkleur. Een thee- of koffiemomentje wordt zo extra bijzonder. Een leuke boodschap meegeven maakt de mok speciaal en wordt soms zelfs een collectorsitem. Ieder bedrijf kan een mok met tekst bedrukken. U heeft vast een leuk idee en hoeft alleen maar de juiste mok erbij te zoeken.

 

Mok bedrukken met tekst

 

Kies een mooie mok voor het bedrukken met tekst

De keuze voor een mok die u wilt bedrukken met tekst is afhankelijk van de warme drank die er in geserveerd wordt. Wat wordt er binnen uw bedrijf veel genuttigd, zijn uw medewerkers koffieleuten of gaat de voorkeur uit naar een mok met hete thee? Bij deMokkenwinkel bent u op de juiste plaats als het gaat om een mooie koffie- of theemok. Dit zijn toch de twee warme dranken die het meest favoriet zijn. Grootverbruikers kunnen terecht voor een XL mok met een inhoud van meer dan 400 ml. Natuurlijk zijn er veel koffiesoorten, elk soort vraagt om een passend formaat. U kunt daarom terecht voor allerlei modellen en maten.

Ontdek het volgende:

● Porseleinen mok
● Keramische mok
● Bamboe mok
● Kunststof mok
● Thermo mok
● Emaille mok

In deze categorieën is er van alles mogelijk. Een mok die u laat bedrukken met een vaatwasmachinebestendige sterke tekst maakt uw klant in de ochtend gezellig wakker. De mok zal jarenlang in de kast staan. Zo profiteert u optimaal van de tekst die u heeft laten bedrukken. Zet de tekst rechtshandig, zodat het ook er meteen opvalt. Of maak gebruik van rondom druk, dan is van alle kanten uw tekst zichtbaar. De bamboe varianten zijn aan te bevelen wanneer u een duurzame weg inslaat. Jaren plezier heeft uw klant van de koffie to go mok, ook verkrijgbaar met dubbele wanden. Zo blijft koffie of thee onderweg langer heet. De emaille mok heeft een vintage look, wat u nostalgisch terug brengt in de tijd.

Mok bedrukken met een tekst

Verscheidenheid aan druktechnieken voor mok bedrukken met tekst

Een bedrijfspromotie of cadeautje is pas af wanneer u de mok laat bedrukken met een opfleurende tekst. Bedrukken kan op allerlei manieren U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen tekst te plaatsen, maar logoplaatsing ligt ook binnen handbereik, dat ligt geheel aan u. Er is immers voldoende ruimte op het artikel. Een afbeelding is ook een aanrader als u voor fotobedrukking kiest. Alleen tekst plaatsen is wel goedkoper. U kunt alle letters en tekens in één kleur drukken, maar meerdere kleuren kunnen ook. We maken gebruik van tampondruk en keramische druk. Er zit zeker verschil in deze druktechnieken, de keramische druk is namelijk bestand tegen de vaatwasmachine. De keuze voor de druktechniek is tevens afhankelijk van het materiaal van het artikel. Op de metalen en bamboe mokken kunnen we ook laseren.

Een drukvoorbeeld door middel van de drukproef

Wat uw klant ook drinkt, of dit nu koffie, thee of warme chocolademelk is, een scherpe uitstraling is uw uiteindelijke doel. Een drukvoorbeeld van het artikel met uw gegevens tonen we door middel van de drukproef. Deze wordt speciaal door onze studio op maat gemaakt. Bekijk de drukproef goed. Staan er geen fouten in de tekst, is de drukkleur en drukpositie naar wens, dan kunt u de drukproef goedkeuren. Uiteraard kunt u ook iets laten wijzigen. Na goedkeuring gaat uw bestelling in productie. U kunt kleine of grote aantallen mokken bestellen. Door gebruik van staffels ontvangt u ook steeds meer korting. Is uw promotie een succes dan kunt u nadien eenvoudig een nabestelling doen. Uiteraard handelen we uw bestelling tot in de puntjes af. U kunt terecht voor duidelijke offertes en samples. En onze klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact