Mok bedrukken snelle levertijd

Een mok bedrukken met snelle levertijd? Maar wat is een snelle levertijd? Voor de ene 7 werkdagen, voor de andere slechts 2 werkdagen. De belangrijkste vraag is hoe snel u de mok nodig heeft en voor welk model u gaat. Wilt u een wit exemplaar of iets met een kleurtje. Natuurlijk is de bedrukking ook van belang. Een opdruk kan met logo, reclameleus of foto. Wat dat betreft is er van alles mogelijk. Een eigen mok ontwerpen voor uw klant, medewerker of zaak is natuurlijk prachtig om te geven. Het is een leuk en tastbaar item om te gebruiken binnen uw bedrijf en om weg te geven. Daarbij maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent, Een koffie- of theemomentje is nu eenmaal voor iedereen belangrijk gedurende de dag. Ontdek hoe snel wij een mok kunnen bedrukken, daag ons uit, ook wanneer u deze over 2 dagen nodig hebt.

Een mooie keuze in mok bedrukken met snelle levertijd

DeMokkenwinkel is natuurlijk specialist in het bedrukken van een mok, onze naam zegt het al. Daarom hebben wij voor u een mooie keuze. Veel van onze bestsellers en populaire modellen zijn beschikbaar in een snelle levertijd. Keramiek of porselein, kies bijvoorbeeld uit:

- Mok van keramiek
- Mok van porselein
- Mok van emaille
- Mok van metaal
- Mok van kunststof

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten mokken. De keuze is best wel enorm, zeker wanneer de levertijd verschuift naar een dag of 5. Klassiek zijn natuurlijk de porseleinen en keramieken varianten. De grootste opmars is echter in de koffie to go bekers van metaal. Ideaal voor iedereen die veel onderweg is, of dit nu in de bus, trein of auto is. Metaal en porselein is sterker dan keramiek, u zult daarin ook prijsverschil ontdekken. Voor reislustige personen is een vintage metalen mok een leuk alternatief.

Mok bedrukken snelle levertijd, de drukmogelijkheden

Diverse druktechnieken zijn te gebruiken voor het bedrukken van een mok. En wanneer dit ook nog eens een snelle levertijd heeft, dan zetten we een tandje bij. Een mooie foto rondom de mok of een logo direct links naast het oor. Een foto doet het ook altijd goed bij kinderen, kinderen houden vaak van dierenafbeeldingen of van een foto waar ze zelf op staan. Denk aan een schoolgroepfoto. Ook volwassenen vinden dit interessant om te krijgen.

Voor professioneel gebruik binnen uw zaak is het natuurlijk mooier om bedrijfsgegevens te plaatsen. Ieder bedrijf kenmerkt zich door een logo en pay off. Daarbij kunt u ook nog een websitevermelding of telefoonnummer plaatsen, zo heeft uw klant meteen al uw gegevens bij de hand. De mooiste techniek is keramiekdruk of sublimatiedruk. Wanneer u iets langer plezier van uw mok wilt hebben, dan is een vaatwasmachinebestendige druk aan te bevelen. Metalen mokken kunnen we bedrukken met metaaldruk. Deze druk zorgt ervoor dat u langer plezier heeft van gegevens op een gladde en harde ondergrond. Voor de snelle levertijd maken we vaak gebruik van full colour digitaal druk.

Zie het drukresultaat door middel van de drukproef

Snel schakelen is bij een gewenste datum voor levering van cruciaal belang. Echter mag het eindresultaat daar niet onder lijden. We sturen u daarom zou gauw mogelijk een drukproef via de mail. Dit nadat we uw drukwensen en drukbestanden hebben ontvangen. Alles dient natuurlijk mooi op de mok te komen. De drukproef toont u de grootte, de kleur en de positie van de druk. Bent u meteen gecharmeerd dan geeft u de proef akkoord. We geven u echter ook alle ruimte om nog iets te wijzigen. Wanneer er minder druk achter zit kunt u nadien eenvoudig een nabestelling doen. U kunt uiteraard ook eerst een duidelijke offerteaanvraag doen.

Contact