Mok bodem bedrukken

Niet iedere aanbieder kan een mok op de bodem bedrukken. Gelukkig bent u bij de Mokkenwinkel aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in mokken, waarbij u de keuze heeft uit heel veel drukposities. Een van de meest voorkomende drukposities is links of rechts van het oor, of rondom. Bijzondere aandacht vereist echter de mogelijkheid om de bodem van een mok met logo te bedrukken, dit kan aan de binnenzijde of aan de buitenzijde. De binnenzijde maakt een mok extra spannend. Immers, wanneer uw klant of relatie het kopje leegdrinkt, verschijnt uw logo. Aan de onderzijde geeft daarentegen een professionele uitstraling. Al valt het logo daar minder op. Niet alle artikelen zijn geschikt voor een bodembedrukking. Dit valt onder specialistische druk. Echter hebben we ruime mogelijkheden, zowel voor mokjes als voor kop en schotel. Er is keuze uit heel veel porseleinen varianten in diverse klassieke en opvallende designs. 

mok bodem bedrukken buitenzijde

Professioneel een mok op de bodem bedrukken

Mokken hebben we in heel veel variaties. U heeft de keuze uit grote mokken, met een inhoud van meer dan 450 ml. Vult u deze mok met koffie of thee, dan kunt u extra lang genieten. Ook zijn deze robuuste mokken geschikt voor (chocolade)melk of zelfs soep. Koffiegenieters zijn er in vele soorten en maten. De ene kiest voor een klein kopje espresso, de ander voor een standaard senseo, maar vlak ook de categorie genieters niet weg die gewoon van filterkoffie houden, zonder allerlei poespas. De grootte van de mok bepaalt hierbij de maximale grootte van het drukoppervlak. Een bredere mok heeft hierdoor een groter drukformaat dan een smallere mok. Een opdruk op de bodem heeft een rond drukformaat. Het is dus minder geschikt voor langwerpige logo's. Een bodembedrukking wordt echter vaak fijn en compact gedrukt. Het zorgt voor die ene bijzondere toevoeging aan uw artikel. Met een vaatwasmachinebestendige transferdruk plaatsen we uw logo naar wens aan de binnen- en/of buitenkant. Dit kan in één drukkleur, maar ook in 2, 3 of zelfs 4 kleuren.

mok bodem laten bedrukken binnenzijde

Vraag om advies en een gratis drukproef

Het is lastig om onze hele webshop af te gaan op zoek naar die ene mok die op de bodem bedrukt kan worden. Vraag ons om advies. Geef bijvoorbeeld uw wensen door met betrekking tot model, kleur, formaat, inhoud en hoogte. De inhoud is van wezenlijk belang, vooral wanneer u gebruik maakt van een koffiemachine. Dit geldt tevens voor de hoogte. Op basis van uw gegevens kunnen we eenvoudig een overzicht mailen van alle mogelijkheden. Heeft u een keuze gemaakt, dan is de volgende stap het insturen van uw logo. Onze studio gaat voor u aan de slag en maakt een digitale drukproef. Een proef geeft u een beeld van de plaats van de opdruk. Op basis van deze proef kunt u dan eenvoudiger een wijziging doorgeven. Ook krijgt u een visueel beeld van uw eindproduct. 

Technische aspecten van transferdruk op mokken

Al onze modellen bedrukken wij met transferdruk. Het is de beste druktechniek met ruime drukmogelijkheden en prestaties. De overdracht van uw logo op de binnenzijde of buitenzijde van de mok gebeurt met veel precisie. Hierdoor komt elke afdruk op exact dezelfde positie. De voordelen op een rijtje:

● meerkleuren druk mogelijk
● duurzaam tegen wassen in de vaatwasser
● rasterbedrukking mogelijk
● fijne detailweergave mogelijk
● geschikt voor allerlei drukposities

Vaak kiezen onze klanten voor 2 drukposities. Wilt u bijvoorbeeld ook een tekst rechts van het oor plaatsen, dan maken we opnieuw gebruik van transferdruk. Alle personalisaties worden met dezelfde druktechniek geplaatst, dit voorkomt een verschil in drukkleur of uitstraling.

Naast een mok op bodem bedrukken nog veel meer mogelijkheden

De Mokkenwinkel draait haar handen niet om als het gaat om het bedrukken van de bodem van een mok. We staan bekend om de vele drukmogelijkheden en het ruime assortiment in porseleinen, keramieken en zelfs kunststof mokken. U kunt daarnaast ook gebruik maken van allerlei andere voordelen. Denk hierbij aan een gratis drukproef, sample aanvraag en kleine afnamemogelijkheid. Ook benieuwd naar onze andere decoreeropties? Zie hieronder een beknopt overzicht:

● mokken in eigen pms kleur laten spuiten, zowel binnen- als buitenzijde
● witte varianten spuiten in 1 van onze 11 basiskleuren, zowel binnen- als buitenzijde
● sensitive touch druk, uw logo ligt in de mok, waardoor het voelbaar is
● voelbare sensitive touch druk in dezelfde kleur als de mok, u ervaart direct de diepte van uw logo
● met de hand geverfde randkleuren, passend bij uw ontwerp
● lasergravure

U ziet het, samen met ons kunt u de meest opvallende artikelen laten produceren. We helpen u graag. Wij zijn alle werkdagen voor u beschikbaar. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal kunnen? Stuur uw logo eens in en we maken geheel vrijblijvend een ontwerp. Direct de mogelijkheden zien van een bodembedrukking? Vraag geheel kosteloos een drukproef aan, stuur uw logo of ontwerp naar info@demokkenwinkel.nl.

bijzondere druktechnieken mokken

Contact