Mok laten bedrukken

Mokken in basic kleuren of juist kleurrijke mokken met logo, pakkende tekst of leuke print? Leuk idee, een mok laten bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl Dat kan één mok met naam zijn maar ook een setje mokken. Net wat u zelf wenst voor uw klanten. Er is ontzettend veel mogelijk aangaande bedrukkingen. Met uw eigen logo op de mok maakt u natuurlijk op een leuke en tevens goedkope manier reclame voor uw winkel of bedrijf. Het maakt ook niet uit wat voor bedrijf u precies heeft, een mok of mokken weggeven kan altijd. De klanten of uw relaties vinden dit een leuk en praktisch presentje en dat gebruiken ze steeds weer opnieuw.

Mokken laten bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden:

Mok laten bedrukken

Keuze uit meerdere soorten mokken

Een mok laten bedrukken is uiteraard geen enkel probleem. Ze bestaan uit diverse materialen en er zijn uiteenlopende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit onder meer:

• Mok keramiek
• Mok porselein
• Mok emaille
• Mok Bamboevezel
• Mok metaal

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten mokken. De keuze is reuze en daarnaast ook nog eens de kleurkeuze en materiaalkeuze. Zowel porselein als keramiek is breekbaar maar wel chique terwijl bamboevezel, emaille en metaal sterke materialen zijn voor een sterkere mok. Voor kinderen zijn dit soort mokken zeker ideaal maar ook wanneer je een dagje uit gaat en mokken mee wilt nemen. De variant van bamboevezel is weer een meer milieubewuste keuze.

Mokken laten bedrukken

Mok laten bedrukken? Uiteenlopende druktechnieken bij DeMokkenwinkel.nl

Voor het laten bedrukken van een mok zijn bij ons uiteenlopende druktechnieken mogelijk. Veelkleurig rondom de gehele mok, een fleurige kindermok of bijvoorbeeld gewoon een basic mok met één kleur en naam, logo of andere tekst. Aan u de keuze om de mok die u kiest tot een veelbetekenend en veelzeggende mok te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Ook de materiaalkeuze is natuurlijk aan u. Een mok is het mooiste te bedrukken met sublimatiedruk of fotobedrukking, zeker die van keramiek of porselein. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus uitermate geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking.

Een drukproef voorafgaand aan de bestelling

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u eerst van ons een digitale drukproef om te bekijken of de mok naar wens is en de naam er mooi en duidelijk op staat. Het totaalplaatje moet pakkend zijn en uiteraard helemaal kloppen. Het is ook mogelijk om grotere of kleinere aantallen te bestellen. Bekijk wat u nodig denkt te hebben. Nabestellen is altijd mogelijk. Laat een duidelijke offerte maken.

Contact