Mok met logo kleine oplage

Een mok met logo in kleine oplage is een streling voor het oog. Wat is er nu leuker dan uw eigen mok ontwerpen en weggeven? En dat ook nog eens vanaf kleine startaantallen. Koffie, thee, warme melk, begin de dag goed in een mok met een prachtig ontwerp. Wanneer u als basis wit kiest, komen bijna alle kleuren goed uit. Zeker wanneer u helemaal rondom de mok een logo of foto laat plaatsen. Of kies een mooie mok met een gekleurde binnenkant, u kunt de kleur laten matchen aan uw ontwerp. Zo maakt u er nog iets mooier van. Kiest u voor porselein, keramiek of metaal? Vrouwen houden vaak van kleur, mannen kiezen voor donkere kleuren. U heeft in kleine oplage best wel wat te kiezen. 

Voldoende keus in mok met logo kleine oplage

Een mok met logo in kleine oplage, maar wat te kiezen? Het aanbod bestaat uit verschillende materialen, kleuren en groottes. De keus is ook afhankelijk van het gebruik. Bekijk bijvoorbeeld eens:

- Latte foto mok groot  kleine oplage
- Foto sublimatie mok latte klein kleine oplage
- XL Fotomok sublimatie kleine oplage
- Twinkel mok zilver kleine oplage
- Djura mok kleine oplage

Mokken zijn meestal van porselein of keramiek. Alle modellen kunt u met bijvoorbeeld een logo omtoveren naar kleurrijke exemplaren. Vanaf 12 stuks kunt u een foto, tekst of bijzondere slogan laten plaatsen. Subtiel wordt de mok door gebruik te maken van een logo met een of twee drukkleur(en), dit maakt de mok rustiger en komt bij bedrijven professioneler over. Voor bijzondere gelegenheden kunt u een foto gebruiken. Teamuitjes kunnen worden opgevrolijkt met een mok met rondomdruk. Ook voor schoolgroepen en verenigingen kunt u op deze manier iets persoonlijks maken. Voor reisgezelschappen is de emaille mok een must. 

Opvallende druktechnieken voor mok kleine oplage

Een mooie mok uit de serie kleine oplage gekozen? Dan wordt het tijd om te kijken hoe we deze met een logo kunnen voorzien. Welk aantal u ook bestelt, of het nu gaat om 12 of 72 exemplaren, u wilt uiteindelijk maar een ding en dat is een goed drukresultaat. Doorgaans plaatsen we alle gegevens met full colour druk of sublimatiedruk. Deze techniek is voor foto's, afbeeldingen en kleurrijke logo's ideaal. U kunt daarbij nog een leuke tekst of bedrijfsinformatie plaatsen. De weergave is in hoge resolutie, zeker wanneer u superscherpe bestanden instuurt. Kiest u voor een minder kleurrijk ontwerp, dan volstaat wellicht een keramiektransfer of directdruk. We laten u hiermee niet aanmodderen, we adviseren u graag de beste mogelijkheden.

Altijd belangrijk, de drukproef

U ontvangt van ons altijd een drukproef. Misschien wel het belangrijkste onderdeel in het gehele bestelproces. De drukproef geeft immers de weergave van uw eindproduct. Bekijk de drukproef altijd goed en beoordeel of de kleuren goed zijn weergegeven of de verhouding van druk ten opzichte van de mok goed uitkomt en of de positie naar wens is. U kunt altijd iets laten veranderen. Bestel het aantal dat u nodig heeft. Maakt u een koffietafel in uw winkel, dan zult u aan 12 stuks voldoende hebben. Middelgrote bedrijven kunnen met 72 of 144 stuks goed uit de voeten. Het is altijd handig om net iets meer te bestellen, een ongelukje kan iedereen wel eens overkomen. Maak iemand blij, de mok zal vast en zeker in de smaak vallen en steeds opnieuw gebruikt worden. U kweekt er een stukje goodwill mee.

Contact