Mokken bedrukken met logo

Fleur uw drankjes op door mokken te bedrukken met logo. U kunt 's morgens al starten met een heerlijk kopje koffie of thee in mokken met uw eigen beeldmerk, bedrijfsnaam of slogan. Met onze vaatwasbestendige druktechnieken kunt u na gebruik de artikelen makkelijk en snel schoonmaken. Uw eigen boodschap plaatsen we in full colour of per kleur. Ieder leuk ontwerp kan worden geplaatst, dit kan op de voorkant of geheel rondom. U kunt de mokken gebruiken in uw bedrijfskantine, bij de koffiezetmachine of weggeven als relatiegeschenk. Dit kan bij speciale gebeurtenissen of feestdagen. Denk ook eens aan het plaatsen van een foto, dit geeft de mok nog meer uitstraling. Er zijn diverse mogelijkheden en de keuze is reuze. Ontdek in onze shop overzichtelijk alle varianten.

Mokken in diverse materialen

Uw logo laten bedrukken op de mok met de juiste inhoud en een handzaam oortje. Dit vergroot het genieten en gebruiksgemak. Er zijn verschillende koffiesoorten, en elk koffiesmaak verdient zijn eigen mok. Voor het serveren van warme chocolademelk wordt vaak een grote mok gekozen, terwijl we espresse in hele kleine mokjes serveren. De ene genieter houdt van een robuuste mok met thee, terwijl de andere graag uit een kleiner exemplaar drinkt. Een combinatie van verschillende groottes is daarom ook aan te bevelen. Kies uit meer dan 250 modellen, gemaakt van verschillende materialen:

● keramiek
● porselein
● tarwe stro
● emaille
● gerecycled karton
● kunststof

Heeft u een bezoekersruimte, dan zult u ongetwijfeld kiezen voor een witte, porseleinen variant. Een emaillen mok wordt vaak besteld voor outdoor gebruik. Ook de kunststof exemplaren kunt u makkelijker mee naar buiten nemen. Tijdens een evenement of een uitstapje, drinkt koffie uit een kunststof beker net iets lekkerder. Bovendien is de kans op breken erg klein. Ontdek ook de duokleurige mokken. De binnenkant heeft dan een andere kleur. U kunt de kleur aanpassen aan uw bedrijfskleuren. Bijzonder zijn ook de mokken met lepels, mokken met spikkels en krijtmokken. De krijtmokken worden geleverd met krijtjes. U zult mokken treffen met grote en met kleine oortjes, u bestelt net wat u prettiger in de hand vindt liggen.

Advies voor mokken bedrukken met logo

Voordat u mokken laat bedrukken met logo is het van belang om eerst stil te staan bij het volgende:

● welk formaat past er onder de koffiemachine
● welke inhoud past bij het gebruik
● welk materiaal heeft mijn voorkeur, porselein is harder dan keramiek en zal minder snel breken
● hoe maak ik de mokjes schoon, komen de mokken terecht in de vaatwasser, dan is een vaatwasmachinebestendige opdruk een must
● wat wilt u graag op een mok plaatsen, een logo kan op bijna iedere uitvoering, voor een foto adviseren we een fotomok

Wanneer u hier antwoorden op heeft kunt u beginnen met uw zoektocht. Uiteraard weten wij alle kenmerken en toepassingsmogelijkheden van de verschillende artikelen. U kunt ons op alle werkdagen om advies vragen, we helpen u graag. Uiteraard zijn er mokken in onze collectie die al jarenlang favoriet zijn. Vooral de mokken van Senator Roubill, Maxim porselein en Toppoint doen het erg goed. Niet alleen vanwege kwaliteit, maar vooral vanwege uitgebreide drukmogelijkheden. Onze basic collectie is ideaal voor een standaard druk, bijvoorbeeld links van het oor, een stuk voordeliger, en nog altijd vaatwasmachinebestendig.

Onze mooiste mokideeën

We realiseren ons dat we een groot en gevarieerd aanbod hebben. Daarom hieronder alvast een aantal leuke ideeën. Deze artikelen hebben we geselecteerd op kwaliteit, drukmogelijkheden en aantrekkelijke prijsstelling:

Royal mok wit keramiek 300 ml vaatwasmachinebestendig
Ivana brede mok keramiek 350 ml vaatwasmachinebestendig
DeltaCup kwaliteitsmok keramiek 350 ml vaatwasmachinebestendig
Zonia mok hoog model wit keramiek 350 ml vaatwasmachinebestendig
DeltaCup mok keramiek gekleurd 350 ml vaatwasmachinebestendig
Elite mok porselein 250 ml - Import versie

Veel gestelde vragen over het bedrukken van mokken met logo

Een aantal vragen keren steeds terug bij een mokaanvraag. Hieronder beantwoorden we voor u alvast de meestgestelde vragen:

A. Is een logodruk vaatwasmachine bestendig?

Bij ieder artikel vindt u in de produktomschrijving het antwoord op een vaatwasmachinebestendige opdruk. De voordeligste druktechniek, tampondruk is niet vaatwasmachinebestendig.

B. In welke kleuren kan ik mijn mokken bedrukken

Mokken drukken doorgaans in pms-kleurnummers. U ziet alle kleuren op pms-kleuren.com, in principe kunnen alle kleuren hieruit gekozen worden. Bij transferdruk kan het voorkomen dat we een vergelijkbaar pms-drukkleur kiezen, maar dit gaat altijd in overleg. Fotomokken en full colourmokken worden in cmyk-kleuren gedrukt. Foto's kunt u in een zo hoog mogelijke resolutie insturen.

C. Hoe groot is het drukformaat

Onze basiscollectie mokken kan gepersonaliseerd worden aan de voorkant of aan de zijkant. Voor rechtshandige gebruikers betekent dit dat we uw ontwerp rechts van het oor plaatsen. Misschien wilt u iets aan beide kanten plaatsen? Dan is rondomdruk ook een optie. Niet alle modellen hebben deze optie, we helpen u graag. All over print is beschikbaar voor sublimatiemokken, deze mokken hebben een zeer groot drukoppervlak. Kort gezegd, grote mokken hebben een groter drukformaat dan kleine mokken. Bij ieder product vindt u de drukgegevens.

D. Ontvang ik een drukproef

U ontvangt van ons altijd een drukproef via de mail. Heeft u een moeilijk logo, dan is het mogelijk om een bedrukt proefmodel te laten maken.

E. Hoe snel kan ik mokken ontvangen

De gemiddelde levertijd voor onze artikelen bedraagt circa 10 werkdagen. Alleen sublimatiemokken kunnen zeer snel geleverd worden, dit kan al in minder dan 5 werkdagen. Een expresse levering behoort tot de mogelijkheden. Onze mokken worden met een breukverzekering verstuurd.

Contact