Mokken bedrukken met naam

Ieder zijn eigen mok kan door mokken bedrukken met naam. U kunt er uw medewerkers mee verrassen maar ook de leden van een vereniging. Het bied een geweldige mogelijkheid om mokken bijzonder te bedrukken. Op iedere mok plaatsen we de voornaam en indien gewenst ook de achternaam. Persoonlijker kunt u een relatiegeschenk of cadeau niet maken. Een eigen genietmomentje met warme drank uit een eigen beker. Geen geruzie meer over het gebruik van mokken. De naam vertelt immers aan wie de mok toebehoort. Allerlei modellen zijn geschikt. Porselein, keramiek, kunststof of zelfs metaal. Het materiaal kiest u op basis van uw voorkeur. Uiteraard kunt u mokken met alleen naam bedrukken, maar het is natuurlijk leuker om iets van of over uw bedrijf te vermelden. Zo blijft u zelf ook mooi in de picture. Ga voor uw logo of kies uw bedrijfsleus.

Allerlei modellen mokken bedrukken met naam

Het is best wel simpel om mokken te bedrukken met naam. U hoeft alleen maar het model te kiezen, waarna wij u begeleiden tot aan de levering. Gelukkig zijn er allerlei mogelijkheden om uit te kiezen. De ene persoon zal de mok met naam gebruiken voor thee, terwijl de andere de mok vult met een koffiebereiding naar keuze. Ook andere dranken kunnen prima gedronken worden, denk aan warme melk of chocolademelk. Daarom zijn er veel soorten en maten. Haal uw keuze uit:

- mok porselein
- mok aardewerk
- mok keramiek
- mok metaal
- mok bamboe
- mok kunststof

Een gewilde keus zijn de modellen van keramiek of porselein. Zeker wanneer u een combinatie logo en naam plaatst. Maar ook bamboe en andere milieuvriendelijk opties lenen zich voor deze druk. Chique en veel toepasbare items zijn de koffie to go bekers, de keuze hierin is de laatste jaren enorm gestegen. Dit zijn immers makkelijk mee te nemen mokken, zodat uw klant of medewerker onderweg in de trein ook kan genieten van warme drank. Basic mokken passen altijd, niet al te veel poespas, en vallen meestal bij iedereen in de smaak. Voor diegene die van meer kleur houdt zijn er gekleurde mokken. U kunt ook allerlei kanten op met Magicmokken en krijtmokken.

Mokken bedrukken met naam met een professionele druktechniek

Mokken bedrukken met naam kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van een professionele druktechniek. Het eindproduct is immers voor u het allerbelangrijkst. Kiest u alleen voor het plaatsen van een naam of zet u ook uw bedrijfsgegevens erbij? De druktechniek kiezen we op basis van uw drukbestand of wat u allemaal in uw hoofd bedacht heeft. Het materiaal dient als basis voor de druktechniek. Het bedrukken van keramiek en porselein kan het beste met keramiekdruk. Dit is meteen ook vaatwasmachinebestendig. Metaal is hard en glad, de beste druktechniek voor metalen mokken is gravure. Hierbij kunt u dus ook telkens een andere naam graveren. Wanneer er bijzondere jubilea zijn of u vindt dat vrijwilligers wel iets hebben verdient, denk dan eens aan fotobedrukking. Ook bij deze techniek kunnen wij telkens opnieuw de naam van de ontvanger bedrukken. Wat ideaal is voor uw ontwerp bespreken we graag met u. Daarvoor kunt u ons bellen of mailen.

Grote of kleine aantallen bedrukken

U bepaalt helemaal zelf hoe mokken met naam worden bedrukt. U kunt met diverse afbeeldingen, logo's en teksten werken en deze ook plaatsen. Mail ons uw ontwerp of stuur uw bestanden in. Wij gaan dan voor u aan de slag. Het drukvoorbeeld volgt dan via een drukproef. De drukproef toont het eindresultaat, maar staat zeker nog niet vast. U controleert en past aan totdat u tevreden bent. Bedrukken doen wij na akkoord. U kunt grote of kleine bestellingen plaatsen. Met één mailtje regelt u nadien een nabestelling. Dat is altijd handig wanneer er sprake is van personeelswisseling of ledenuitbreiding. Een offerte is ook zo gemaakt en een sample zo verstuurd.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent