Mokken bedrukken vaatwasbestendig

Kies voor een nog betere uitstraling door mokkken te bedrukken die vaatwasbestendig zijn. Zo heeft u er veel langer plezier van. Of u ze nu weggeeft als cadeautje of binnen uw eigen zaak gebruikt. De mokken zijn geschikt voor allerlei warme en koude dranken. Het vaakst worden ze gebruikt voor koffie, thee, melk of chocomelk. Onze website toont een brede selectie aan mogelijkheden. Maak uzelf of uw klant blij met stoere of elegante ontwerpen. Een inspirerende tekst, logo of foto is eenvoudig te bedrukken. Onze specialistische druk zorgt ervoor dat de opdruk mooi blijft, ook wanneer u deze regelmatig in de vaatwasser reinigt. Dat maakt het wel zo leuk om te hebben en te gebruiken. En steeds weer herbruikbaar. Wacht daarom niet om dit artikel op te nemen in uw reclamecampagne.

Mokken bedrukken vaatwasbestendig

Diverse modellen mokken bedrukken die vaatwasbestendig zijn

Kiest u voor een beetje meer kwaliteit dan is het bedrukken van mokken die vaatwasbestendig zijn de juiste keuze. Wij hebben een mooi assortiment. De keuze is enorm:

● Senator mokken
● Toppoint mokken
● Witte mokken
● Gekleurde mokken
● Lepelmokken

Zo maar even een handvol voorbeelden, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Koffie en thee kan in allerlei modellen. Voor outdoor-activiteiten is een metalen mok een must, omdat deze niet gauw breekt. Mokken die al voorbewerkt zijn met bijvoorbeeld spikkels of metallic-coating zorgen voor een nog grotere aantrekkingskracht. Ook zijn er krijtmokken en grappige uitvoeringen. Genieten is natuurlijk het allerbelangrijkst. Sommige mensen kunnen de dag niet starten zonder koffie of thee. Bent u gericht op zoek naar iets vaatwasbestendig, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Mokken laten bedrukken vaatwasbestendig

Vaatwasbestendige druktechnieken voor mokken

Het kost iets meer, maar u krijgt er zoveel gebruiksgemak voor terug. Liever adviseren wij iedereen om mokken vaatwasbestendig te bedrukken. Zeker wanneer u ontdekt dat onze keramische druktechniek meer dan 2000 wasbeurten aan kan. Niet alle modellen zijn hiervoor geschikt, het overgrote deel wel. Hierdoor is er voldoende te kiezen. Basic witte porseleinen mokken blijven onverminderd populair, elke drukkleur komt immers goed uit op een witte ondergrond. Een gekleurde mok geeft soms wat problemen, zo is geel op een zwarte mok een lastige combinatie. Dit lossen we dan op door voordruk. Tampondruk is niet de meest voor de hand liggende techniek wanneer u gericht vaatwasbestendig zoekt. Sublimatiedruk, die we gebruiken voor het plaatsen van foto's, kan zo'n 500 tot 1000 wasbeurten aan. De meeste artikelen worden vooraf getest op vaatwasbestendigheid. Bedrukken bij deMokkenwinkel is daarom veilig en we geven hiervoor graag een stukje garantie mee.

Drukweergave door middel van drukproef

Online kunt u bij deMokkenwinkel van alles regelen en aanvragen. Heeft u perfecte mokken gevonden, dan realiseren we een drukweergave voor u, ook wel drukproef genoemd. Voor het maken van de drukproef hebben we uw drukbestanden nodig. Dit kan een logo, foto of tekst zijn. U kunt aangeven wat u waar gedrukt wilt hebben en in welke kleur. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens de proef. Controleer alles goed, is de kleur, de positie en grootte in orde, dan gaan we de bestelling inplannen. Heeft u aanvullende ideeën voor vaatwasbestendig bedrukken en heeft u hiervoor geen bestand? Dan helpt onze studio u verder. Bekijk ook eens onze prijzen. Deze worden namelijk steeds beter bij een hogere afname. Een paar extra exemplaren is nooit weg. En anders plaatst u later een nabestelling. Vooraf een offerte of sample ontvangen regelen we ook voor u.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent