Mokken bestellen spoed

Wilt u met spoed mokken bestellen? Het overkomt ons allemaal wel eens, we zijn vergeten promotieartikelen te bestellen of hebben ineens het idee opgevat een leuke mok als relatiegeschenk weg te geven. Bij de mokkenwinkel kunt u het allemaal heel snel regelen. Met spoed bestellen is bij ons echt snel regelen. U ontvangt binnen 2 uur een drukproef en de mokken worden binnen 3 á 4 werkdagen geleverd. Hiervoor hebben we een ruime selectie aan witte mokken beschikbaar. Voor gekleurde mokken is de levering iets langer. Bijkomend voordeel is ook nog dat u de mokken full colour, van top tot teen kunt laten bedrukken. Bovendien hoeft u geen grote aantallen te bestellen, want mokken in de spoed zijn iets duurder dan mokken in de standaard levering. Zo kunt u nadien altijd nog mokken bijbestellen. Kies een aantrekkelijke mok en wij regelen alles heel erg soepel.

Wanneer mokken met spoed bestellen

Onverwacht een beurs ingelast? Of er is een feestelijke bijeenkomst, een startende cursus of festiviteit? Bestel mokken in de spoed alleen wanneer het niet anders kan. U kunt deze bijv. bestellen:

  • voor kleinere evenementen
  • als startende of kleine ondernemer
  • bij een leuke actie of feestje
  • bij een snelle leveringswens

Wij bedrukken uw mokken met een tekst, beeldmerk, illustratie en zelfs foto. Grote mokken of kleinere formaten, zelfs een zilverkleurige uitvoering is mogelijk en mokken waarvan de binnenzijde gekleurd is. Kies een fijne mok, de opdrukmogelijkheden zijn ruim.

Wat zijn de prijzen voor mokken bestellen met spoed

Des te kleiner het aantal mokken dat u bestelt des te duurder de stuksprijs. Soms is het handiger een hogere staffel te kiezen. Wilt u precies weten wat het kost, vraag dan direct een gratis offerte aan. Een van de voordeligste mokken is de Dura mok, te bestellen v.a. 12 stuks, prijs incl. een full colour druk is circa € 5,50 bij een afname van 36 stuks. De gekleurde mok is beschikbaar in diverse kleuren, zo kunt u de mok ook nog aanpassen aan uw huisstijlkleur. Leuke en opvallende designs zijn ook voorhanden. V.a. 12 stuks kunt u eenvoudig het aantal mokken laten leveren die u daadwerkelijk nodig heeft, zo blijft u niet met voorraad zitten.

Hoe we een bestelling van mokken bedrukken

Mokken die in de spoed worden besteld drukken we met een full colour druktechniek. De hiervoor beschikbare modellen zijn direct uit voorraad leverbaar. De mokken zijn van aardewerk of porselein. De opdruk is in principe all over. U kunt dus bijna de gehele buitenkant van de mok personaliseren. Uw boodschap wordt scherp en realistisch afgedrukt. We ontvangen graag uw bestand in een zo hoog mogelijke resolutie. Verbluf uw klant met de foto realistische weergave of een kleurrijk logo. Uw gegeven mok wordt zo de lievelingsmok van menig ontvanger.

We staan 5 dagen in de week op werkdagen voor u klaar. U kunt al uw vragen stellen, een gratis proefexemplaar aanvragen en uw deadline voor een snelle levering doorgeven. Bel, mail of chat met ons voor de mogelijkheden. We realiseren het graag voor u.

Contact