Mokken met logo

Mokken met logo bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl? Geef uw eigen logo door en wij regelen dit verder in overleg. Mokken met logo zijn pakkend en het is reclame voor uw zaak of bedrijf. Iedereen begrijpt direct dat het uw logo is en zij komen zeker bij u terug. Soms is één woord al genoeg en soms zijn er wat meer woorden nodig in een logo. Verder ligt het er helemaal aan voor wie de mokken bedoeld zijn. Daarop kunt u een bepaald soort mok afstemmen. In en wat chiquere winkel geeft u waarschijnlijk een mok van keramiek of porselein mee. Hebt u een outdoor winkel? Dan is en stoere mok, bijvoorbeeld van metaal leuk om mee te geven.

Mokken met logo, bekijk hier onze mogelijkheden:

 
Mokken met logo

Welk type mokken met logo kiezen voor uw bedrijf?

Er zijn heel veel soorten, maten en vormen mokken waarop ook weer uiteenlopende logo’s, teksten of leuke prints passen. Die keus is helemaal aan u zelf en een paar voorbeelden zijn:

• Porseleinen mok
• Mok van keramiek
• Milieuvriendelijke eco mok
• Sublimatie full colour mok

Dit is slechts een greep uit de collectie. Bekijk eerst goed wat bij u en uw onderneming, dus ook bij uw klantenkring en relaties past. Dan gooit u altijd hoge ogen met het desbetreffende presentje. Ludieke teksten doen het ook altijd goed. Mokken met logo?

Mokken met logo kopen

Keuze uit meerdere druktechnieken

Witte of zwarte mokken met pakkend logo? Kies dan voor basic. Of juist veelkleurig met logo? Aan u de keuze om de mokken leuk en pakkend te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Met uw logo erbij voor reclame voor uw zaak? Dat is altijd een goed idee. Ook de materiaalkeuze is natuurlijk aan u. Een mok met tekst is het mooiste te bedrukken met sublimatiedruk of fotobedrukking, zeker met keramiek of porselein. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking.

Mokken met logo online

Allereerst een drukproef

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u van tevoren een digitale drukproef om te bekijken of de mok naar wens is en de betreffende tekst hierop ook goed uitkomt . Het totaalplaatje moet af zijn, in het oog springend en dus pakkend. Dat is heel belangrijk.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent