Mokken met tekst

Mokken met tekst laten bedrukken bij DeMokkenwinkel.nl. Geef uw eigen tekst door en wij regelen dit verder in overleg. Mokken met tekst zijn pakkend en veelzeggend. Of er nu weinig of wat meer tekst op staat, iedereen begrijpt direct de bedoeling hiervan. Soms is één woord al genoeg en soms zijn er wat meer woorden nodig. Het kan om een tekst gaan die betrekking heeft op uw zaak maar ook een tekst van een sportclub, religie of gewoon zomaar vrolijke kreten. Het ligt er helemaal aan voor wie de mokken met tekst bedoeld zijn.

Mokken met tekst

Welk type mokken met tekst kiezen?

Er zijn heel veel soorten, maten en vormen mokken waarop ook weer uiteenlopende teksten, eventueel met logo passen. Die keus is helemaal aan u zelf, een paar voorbeelden zijn:

• Porseleinen mokken met tekst
• Mok van keramiek met tekst
• Milieuvriendelijke mok met tekst
• Sublimatie full colour mok met tekst

Dit is slechts een greep uit de collectie. Bekijk eerst goed wat bij u en uw onderneming, dus ook bij uw klantenkring en relaties past. Dan gooit u altijd hoge ogen met het desbetreffende presentje. Ludieke teksten doen het trouwens ook altijd goed. Wij denken graag met u mee.

Mokken met tekst bestellen

Voor mokken met tekst keuze uit meerdere druktechnieken bij DeMokkenWinkel.nl

Een witte mok met zwarte tekst of andersom? Kortom, basic of juist veelkleurig met rode of oranje tekst? Aan u de keuze om de mok met tekst tot een veelbetekenende en veelzeggende mok te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Met uw logo erbij voor reclame voor uw bedrijf? Dat is altijd een goed idee. Ook de materiaalkeuze is natuurlijk aan u. Een mok met tekst is het mooiste te bedrukken met sublimatiedruk of fotobedrukking, zeker op keramiek of porselein. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Metaaldruk hecht op metalen oppervlaktes en is dus geschikt voor metalen mokken. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking.

Allereerst een drukproef

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u van tevoren een digitale filmproef om te bekijken of de mok naar wens is en de betreffende tekst hierop ook goed uitkomt . Het totaalplaatje moet af zijn, in het oog springend en dus pakkend. Dat is heel belangrijk.

Contact