Mokken met tekst bestellen

Wij helpen u graag bij het bestellen van mokken met tekst. Mokken zijn er in diverse uitvoeringen, kleuren, formaten en materialen. Een mok is bijzonder geschikt als weggeefartikel tijdens beurzen, evenementen of feestelijke aangelegenheden. Bij de mokkenwinkel plaatst u een bestelling van mokken met tekst eenvoudig online. Een bestelling kan al gedaan worden v.a. 12 stuks. Naast het bedrukken van tekst kunt u ook een logo of tekening plaatsen. Voordelige druktechnieken zijn de tampondruk en de directdruk. Vooral geschikt wanneer de gewenste tekst in 1 drukkleur geplaatst wordt. Bekijk de vele mogelijkheden in porseleinen, keramieken en milieuvriendelijke mokken.

Mokken met tekst

Diverse uitvoeringen mokken met tekst

U kunt voordelige keramieken mokken met tekst bestellen. Een mok is geschikt voor koude en hete dranken. Voor koffie zijn er in verschillende formaten, omdat een Cappuccino nu eenmaal een andere inhoud heeft dan een espresso. Kies bijvoorbeeld:

● Witte porseleinen mokken
● Gekleurde keramische mokken
Senator mokken
Toppoint mokken
● Krijtmokken

U ziet het, u kunt allerlei kanten op. Er zijn stijlvolle conische modellen maar ook rechte, klassieke modellen. In eco uitvoering valt er ook van alles te kiezen. Van bamboe tot aan gerecycled papier. Een mok is duurder als de tekst vaatwasmachinebestendig dient te zijn. Zo kunt u modellen bestellen tot 500 vaatwasmachinebeurten, maar is er ook een druktechniek beschikbaar waarbij de mok meer dan 1000 keer in de vaatwasmachine kan worden schoongemaakt. Samen met ons zorgen we ervoor dat uw tekst er goed uitspringt. Zo wordt het een leuke manier van reclame maken en pakt het niet al te duur uit. Wacht niet langer met bestellen.

Mokken met tekst bestellen

Mokken met tekst bedrukken

Tekst op mokken bedrukken kan in iedere kleur. Hiervoor kunt u terecht bij de PMS-kleuren waaier. Om deze artikelen echt mooi te maken gebruiken we verschillende decoreertechnieken. Alleen tekst laten plaatsen kan altijd en is eigenlijk de meest eenvoudige vorm van personaliseren. U kunt echter ook beslissen om er iets aan toe te voegen, zoals beeldmerk, icoontjes of afbeelding. Soms is een fotobedrukking ideaal, soms alleen directdruk. Hierbij is een vaatwasmachinebestendige techniek ook mogelijk. Tekst kan aan één zijde worden geplaatst, rechts van het oor. Bij veel gegevens drukken we rondom. Uiteraard kiezen wij voor u het beste. Bestellen is heel eenvoudig. Uw wensen kunt u kenbaar maken via mail of per telefoon. Zo komen we er samen uit.

Sample of drukproef?

U wilt natuurlijk iets bijzonders weggeven. Bent u nieuwsgierig, vraag dan van uw favoriete mok een gratis sample, u betaalt alleen de verzendkosten, die ook nog eens vervallen indien u een order plaatst. Zo kunt u de kwaliteit van porselein en keramiek beoordelen. Ook handig wanneer u de natuurlijke uitstraling van milieuvriendelijke mokken wilt checken. De drukproef toont de tekstweergave. Deze ontvangt u in uw mailbox, zodat u deze rustig kunt checken en eventueel kunt laten veranderen. Is alles afgerond, dan is het daarna ook makkelijk om na te bestellen. Misschien heeft u een eenmalige actie, maar wanneer het bevalt en een succes wordt is het natuurlijk reden des te meer om de actie te verlengen.

Contact