Mokken volledig bedrukken

Een mok volledig bedrukken met een beeltenis, portret, illustratie of beeldmerk? Met diverse druktechnieken is het mogelijk een mok all over te bedrukken met allerlei gegevens. Een mok is een polulair geschenkartikel. We kunnen het immers dagelijks gebruiken. Om de dag te starten met een heerlijke mok koffie, of de dag af te sluiten met een lekkere, warme beker thee. Een mok is ook een ideaal artikel om te bedrukken, u kunt werkelijk allerlei gegevens kwijt. Vooral als u kiest voor een volledige bedrukking van de mok. Een volledige opdruk kan op witte porseleinen en aardewerken mokken en ook op deels gekleurde mokken. Hiervoor kiest u een drukmethode die geschikt is voor een all around druk.

Hoe kan ik mokken volledig bedrukken?

Er zijn een drietal drukmethodes geschikt om mokken volledig van boven tot onder, van links naar rechts te laten bedrukken:

- full colour opdruk,

een druktechniek die u kunt gebruiken voor het plaatsen van foto's, tekst en afbeeldingen. De mokken worden van oor tot oor volledig bedrukt. Met oneindige drukkleurmogelijkheden, ook ideaal voor kleurrijke logo's.


- sublimatiedruk

een druktechniek die een levendige voorstellling geeft van al uw foto's, beeldmerken en prenten. Op speciale gecoate mokken wordt de gewenste opdruk door middel van hitte en druk geplaatst. Hiervoor zijn speciaal geselecteerde mokken voorhanden. U kunt ons eenvoudig mailen voor een overzicht van deze mokken. Als voorbeeld geven we de Pics one en de Pics two mokken. U kunt ze zelf vinden door in het zoeksysteem het woordje Pics in te vullen. Dit zijn onder andere de mokken die met sublimatie druk kunnen, we hebben echter nog veel meer mogelijkheden. 


- transferdruk all over en closed 

Deze twee druktechnieken lijken veel op elkaar, er is echter één klein verschil. Bij transferdruk closed wordt de mok ook daadwerkelijk volledig gedrukt, dus ook onder en om het oortje. Dit is de druktechniek die bij het volledig bedrukken van mokken de beste keuze is. Echter bedoelen we met all over bedrukken vaak de druktechniek transferdruk all over. Dit is een voordelige drutechniek waarbij de mok van oor tot oor wordt bewerkt.

Schitteren met volledig bedrukte mokken

Wilt u schitteren met uw merk, vereniging of tijdens een feestje? Mokken volledig laten bedrukken is een perfecte keuze! Bij de mokkenwinkel vindt u vele mokken met een unieke combinatie van een groot drukformaat op modieuze mokken. Het is zelfs mogelijk om een edelstalen drinkmok all around te bewerken, kijkt u maar eens bij de Pics King Can mok.U vindt mokken met verschillende oortjes, verschillende groottes en diverse designs. Grote en kleine mokken, met zelfs een gekleurde binnenkant. Een vierkant oortje heeft de mok Pics solid. Kleurrijke en briljante mokken voor ieder bedrijf. Met een minimale afname van 36 stuks hoeft u geen grote hoeveelheden af te nemen. Voor alle branches geschikt.

Vraag een gratis sample aan van een volledig bedrukte mok

Benieuwd naar onze drukmogelijkheden? Vraag voor u een order plaatst een gratis sample aan, u betaalt alleen de verzendkosten, die ook nog eens vervallen na het plaatsen van een opdracht. Ontdek of de mok uw favoriet is. Daarna kunt u eenvoudig de bestelling online of via de mail plaatsen. De levertijden zijn ongeveer 15 werkdagen na akkoord op de drukproef. Maak mokken die de lievelingsmok van vele ontvangers zal worden. Voor een ontspannend rustmoment tijdens een drukke werkdag of gewoon heerlijk onderuit gezakt op de bank.

Zijn mokken die volledig bedrukt zijn vaatwasmachine bestendig?

 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent