Kleur

Prijs

t/m

MateriaalNIEUWE promotie mokken

Als bedrijf heeft u het goed bekeken wanneer u promotiemokken besteld. In deze categorie vindt u al onze nieuwe producten. Doorlopend vernieuwend, doorlopend verrassend. Bekijk alle mogelijkheden of bekijk al onze specifieke productcategorieën.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Clean mok wit van keramiek

  Mok Clean wit van keramiek

  € 1,62 bij 1.000 stuks
  € 2,29 bij 50 stuks
  Clean mok wit van keramiek

  Clean mok wit van keramiek

  € 1,62 bij 1.000 stuks
  € 2,29 vanaf 50 stuks
  Bedrukt in circa 8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt in circa 3 werkdagen
 • Keramieken mok met zwarte rand

  Keramieken mok met zwarte rand 300 ML

  € 2,50 bij 1.000 stuks
  € 2,99 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Keramieken mok met zwarte rand

  Keramieken mok met zwarte rand

  € 2,50 bij 1.000 stuks
  € 2,99 vanaf 50 stuks
  Bedrukt in circa 8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt in circa 3 werkdagen
 • Victoria bamboe drinkbeker met theezeef

  Bamboe drinkbeker Victoria met theezeef 350 ML

  € 9,90 bij 250 stuks
  € 10,73 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Victoria bamboe drinkbeker met theezeef

  Victoria bamboe drinkbeker met theezeef

  € 9,90 bij 250 stuks
  € 10,73 vanaf 25 stuks
  Bedrukt in circa 8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt in circa 3 werkdagen
 • Venus dubbelwandige fles van glas

  Venus dubbelwandige fles van glas 420 ML

  € 10,63 bij 250 stuks
  € 11,33 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Venus dubbelwandige fles van glas

  Venus dubbelwandige fles van glas

  € 10,63 bij 250 stuks
  € 11,33 vanaf 25 stuks
  Bedrukt in circa 8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt in circa 3 werkdagen
Per pagina:

NIEUWE promotie mokken

Ruime keuze promotiemokken te bedrukken

Demokkenwinkel vernieuwd doorlopend het productaanbod in promotie mokken. Nieuwe modellen, nieuwe druktechnieken, we proberen constant het aanbod voor u te verbreden en te verbeteren. Bij ons vindt u daarom het allergrootste en meest actuele aanbod om uw gegevens als promotie op mokken te plaatsen. De keuze omvat vele ontwerpen, kleuren en formaten. In ons assortiment vindt u artikelen van porselein en keramiek. Ook kunt u terecht voor milieuvriendelijke mokken, mokken van kunststof of van karton. We helpen u graag op weg naar de juiste keuze. Zo kunt u samples bestellen, een offerte aanvragen of een drukproef opvragen. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen, bij grotere afnames krijgt u steeds meer korting. We hebben alles voor u overzichtelijk in diverse categorieën geplaatst. Voor alle nieuwe promotiemokken kunt u in deze categorie terecht.

Welke mokken zijn voor een promotie het meest populair?

Sommige mokken zijn qua stijl en uitvoering al jarenlang populair. Uiteraard ontbreken deze mokken niet in ons assortiment. Bent u echter op zoek naar iets nieuws, laat uw oog dan eens rusten op een nieuw model in deze categorie of kies eens voor een ander materiaal. Qua populariteit kunt u uiteraard kiezen uit:

● witte porseleinen mokken
● witte en gekleurde keramieken mokken
● bamboe mokken
● emaille mokken

Promotiemokken kunnen met directdruk, tampondruk of transferdruk worden voorzien van beeldmerken, teksten en slogans. Er zijn een aantal fabrikanten die zich alleen maar toeleggen op het personaliseren van mokken. Deze merkfabrikanten bieden de beste drukmogelijkheden. Denk hierbij aan een opdruk aan de binnenzijde of onderzijde, rondomdruk of druk met raster. Uiteraard kunt u voordelig mokken met tampondruk kopen, de voordeligste optie. Geschikt voor hoge logo's en ideaal wanneer u niet al te veel geld wilt uitgeven

Vaatwasbestendige promotiemokken kopen

De reeds beschreven druktechnieken voor promotiemokken zijn niet allemaal vaatwasbestendig. We geven een overzicht van de meest voorkomende druktechnieken, wel of niet vaatwasbestendig:

● directdruk of tampondruk: niet vaatwasbestending
● transferdruk of heattransferdruk: vaatwasbestendig tot circa 500 wasbeurten
● sublimatiedruk: deels vaatwasbestendig
● full colour druk: deels vaatwasbestendig

Wij overleggen vooraf of u vaatwasbestendige mokken zoekt, zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan. Uiteraard kunt u uw productvragen altijd online of per telefoon vragen.

Overige tips

Het aanbod in onze mokken is vrij divers en breed. Voordat u een keuze maakt is het handig om te weten welk formaat mok u wilt bestellen. U vindt bij alle producten de formaten, hoogte x breedte en de inhoud, vaak uitgedrukt in ml. Zoekt u mokken voor onder een koffiezetmachine, dan kunt u het beste de hoogte onder het koffiezetapparaat vooraf meten. Uiteraard drinken we graag een kopje koffie, maar er zijn tegenwoordig vele soorten koffie, denk hierbij aan cappuccino, espresso of senseo. U vindt de juiste maat in onze webshop. Bij een afwijkend bestelhoeveelheid is het vaak verstandig om net iets meer mokken te bestellen, u bent dan voordeliger uit. Uiteraard kijken we met u samen naar de beste keuze. We begeleiden u door het hele proces, van aanvraag tot drukproef, tot levering.

Het perfecte cadeau maakt u samen met de mokkenwinkel

Het aanbod in promotie mokken kan overweldigend zijn, daarom kunt u bij ons filteren en selecteren. Selecteren kunt u eenvoudig doen door naar ons assortiment te gaan en meteen de juiste categorie te kiezen. In de categorie zelf kunt u filteren op subcategorieën, kleur en materiaal. Met een aantal klikken komt u dan bij het voor u passend aanbod. Mist u iets, stuur dan een mail of een foto, dan zoeken we voor u het model op of komen met een passend alternatief. Het perfecte cadeau maakt u samen met ons:

● ruim aanbod
● lage prijzen
● lage startafnames
● snelle leveringsmogelijkheden
● gratis sample, drukproef
● snelle offertemogelijkheden

Promotie maken kan op allerlei manieren. Professioneel maakt u het met een goed bedrukte promotie mok.