Kleur

Prijs

t/m

Materiaal


Senseo mokken

Welk Senseo mok met logo past bij uw bedrijf? In deze categorie vindt u alle witte senseo koffiekopjes, die we kunnen bedrukken met uw logo, naam, tekst of foto. Kopjes die geschikt zijn voor de bekende Senseo-apparaten met koffiepads. Tegenwoordig kunnen de liefhebbers van andere koffiesmaken ook met een koffiepadapparaat uit de voeten. Naast de originele koffiepads in diverse smaken kunt u met deze kopjes nu ook genieten van Café Latte of Cappuccino. Bij de mokkenwinkel laat u tegen scherpe prijzen goede kwaliteitsmokken bedrukken. Deze koffiekopjes voldoen aan het senseo-formaat. Bestellen is mogelijk v.a. 50 stuks. U kunt hoogwaardige porseleinen mokjes kiezen of voordelige keramieken koffiekopjes. Bij de mokkenwinkel kunt u gebruik maken van diverse servicemogelijkheden. Zo vraagt u makkelijk een gratis proefexempaar aan, kunt u met 1 klik een offerte opvragen of via de mail meteen een digitaal ontwerp. Stuur uw logo, tekst of een foto en u ontvang binnen 1 werkdag een voorstel. Met onze eigen drukmachines is het op aanvraag mogelijk Senseo mokken sneller te leveren. Kleinere aantallen dan onze minimale startafnames is hierbij ook een optie.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Senso senseo mok keramiek 160 ml

  Senso senseo mok keramiek 160 ml bedrukken

  € 1,26 bij 1.000 stuks
  € 1,95 bij 50 stuks
  Senso senseo mok keramiek 160 ml

  Senso senseo mok keramiek 160 ml

  € 1,26 bij 1.000 stuks
  € 1,95 vanaf 50 stuks
 • Picasso mini mok keramiek wit 200 ml senseo mok full colour druk

  Picasso mini mok keramiek wit 200 ml senseo mok

  € 1,62 bij 1.000 stuks
  € 2,25 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  v.a. 18 september
  Picasso mini mok keramiek wit 200 ml senseo mok full colour druk

  Picasso mini mok keramiek wit 200 ml senseo mok full colour druk

  € 1,62 bij 1.000 stuks
  € 2,25 vanaf 50 stuks
 • Maxim Café Senseo mok porselein 200 ml

  Maxim Café Senseo mok porselein 200 ml

  € 2,39 bij 1.000 stuks
  € 2,49 bij 108 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Maxim Café Senseo mok porselein 200 ml

  Maxim Café Senseo mok porselein 200 ml

  € 2,39 bij 1.000 stuks
  € 2,49 vanaf 108 stuks
 • Fancy Café Senseo mok porselein 180 ml

  Fancy Café Senseo mok porselein 180 ml met logo

  € 2,56 bij 1.000 stuks
  € 2,67 bij 108 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Fancy Café Senseo mok porselein 180 ml

  Fancy Café Senseo mok porselein 180 ml

  € 2,56 bij 1.000 stuks
  € 2,67 vanaf 108 stuks
 • Mok Geneve porselein 200 ml senseo

  Mok Geneve porselein 200 ml senseo

  € 2,86 bij 1.000 stuks
  € 3,40 bij 100 stuks
  v.a. 7 werkdagen
  Mok Geneve porselein 200 ml senseo

  Mok Geneve porselein 200 ml senseo

  € 2,86 bij 1.000 stuks
  € 3,40 vanaf 100 stuks
 • Mok Sensi porselein 180 ml stapelbaar

  Mok Sensi porselein 180 ml stapelbaar

  € 2,88 bij 1.000 stuks
  € 3,44 bij 100 stuks
  Eind juni voorraad
  Mok Sensi porselein 180 ml stapelbaar

  Mok Sensi porselein 180 ml stapelbaar

  € 2,88 bij 1.000 stuks
  € 3,44 vanaf 100 stuks
Per pagina:

Senseo mokken

Senseo koffiekopjes bedrukken - snel en populair koffiemoment

Senseo koffiekopjes bedrukken kan v.a. 50 stuks. Nederland is een land van koffiedrinken. Dit geldt zeker voor koffie die gemaakt is met koffiepads. Senseo is een Nederlandse uitvinding. Het apparaat met de pads is door Philips en Douwe Egberts ontwikkeld. De eerste koffiepads kwamen overeen met de smaak van filterkoffie. Na jarenlange ontwikkelingen zijn de koffiesmaken uitgebreider en populairder dan ooit. Tijd dus om uw bedrijf te voorzien van koffiekopjes met een professionele uitstraling. En dat is nu net wat wij doen. Met onze hoogwaardige drukmachines bedrukken wij allerlei gegevens op de mokjes. Zo kunt u in stijl uw klanten een heerlijk kopje Senseo serveren. De meeste modellen zijn conische modellen. Het materiaal is keramiek of porselein. Alle maten en productgegevens vindt u bij elk product. Elk koffiekopje heeft zijn eigen uniek drukformaat. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van allerlei informatie. Een bedrukking is mogelijk in 1 of meerdere drukkleuren. Vraag gratis een digitale drukproef aan of test één van onze koffiekopjes. 

Senseo kopjes bedrukken - voor iedere kleine pauze

Wanneer u Senseo kopjes wilt bedrukken, kunt u in principe eenvoudig alles online regelen. Maar u persoonlijke aandacht geven doen we ook graag. Heeft u vragen? Dan kunt u ze via allerlei manieren stellen. Via de chat, per telefoon, via de mail of het contactformulier. U kunt hier terecht voor vragen over de druktechnieken, afwijkende bestelaantallen, snellere levertijden en overige vragen. Onze website maakt gebruik van minimale startafnames. Doorgaan 50 of 108 stuks. De minimale startafname is de ideale prijs/kwaliteitsverhouding om Senseo kopje te bedrukken. Een bedrukking is mogelijk voor links- en/of rechtshandigen. Wanneer u veel informatie kwijt wilt kunt u ervoor kiezen om de Senseo kopjes rondom te bedrukken. U kunt dan bijv. ook nog een pay-off, tekst of foto kwijt. Bij elk product vindt u tevens een sample-aanvraag button. Wist u trouwens dat we gemiddeld vijf keer per dag koffie drinken? U heeft dus elke dag vijf pauzemomenten om uw logo in het zicht van klanten kunt brengen. 

Senseo kopjes met logo - porselein & vaatwasmachinebestendig

Het grootste aanbod in Senseo kopjes zijn de porseleinen varianten. Porselein is sterker dan keramiek. Het is minder poreus en breekt minder snel. Porseleinen Senseo kopjes met logo bestellen is daarom iets duurder dan de goedkope keramieken varianten. Het verschil in prijs wordt geheel in rekening genomen door het materiaal. Want zowel keramiek als porselein kunnen we op dezelfde manier bedrukken. We kunnen de kopjes vaatwasmachinebestendig met uw logo bedrukken. Geef van te voren aan dat u graag een vaatwasmachinebestendige druk wilt. Want ook hierin kan prijsverschil optreden. Logo's die uit een heleboel kleuren bestaan kunnen met een full colour logo geleverd worden. De levertijden variëren van 7 tot 20 werkdagen. Heeft u de kopjes voor een bepaalde datum nodig? Laat het ons dan even weten, vaak kunnen we de levertijden iets verschuiven. Een offerte van Senseo kopjes met úw logo kunt u meteen bij uw favoriete model aanvragen, uw logo kunt u meteen meesturen.

Senseo mokken met tekst bestellen - de eenvoudigste manier van drukken

Niet elk bedrijf wil een logo plaatsen. Er zijn een aantal bekende bedrijven die bijvoorbeeld alleen tekst op Senseo mokken laten plaatsen. Vaak zijn dit pakkende teksten. Maar wat voor tekst u ook wilt laten drukken, het is voor ons de eenvoudigste manier. Tenminste als de tekst niet uit kleurschaduwen bestaat. Heeft u zelf een pakkende tekst, maar geen drukbestand. We zetten uw teksten gratis om in vectorbestand. Dit is het bestand dat geschikt is voor de drukmachine. Heeft u een leuke slogan, pay-off of ander idee? Mail het ons en we maken voor u een ontwerp. U ontvant dit ontwerp door middel van een drukproef via de mail. Dit is een soort foto van de mok met opdruk. Senseo mokken met tekst bestelt u v.a. 50 stuks, lagere aantallen zijn ook mogelijk. Tevens kunt u gebruik maken van de snelservice. Bekijk direct ons aanbod.

Senseo mokken met foto - kleurrijke weergave

Op aanvraag is het mogelijk Senseo mokken met een foto te bedrukken. Des te hoger de resolutie van uw ingezonden foto is, des te scherper kunnen wij de mokken bedrukken. We ontvangen dan ook uw foto's in een zo hoog mogelijke resolutie. De mokken worden full colour voorzien van uw afbeelding. De meeste full colourdruktechnieken zijn echter niet vaatwasmachinebestendig. U kunt deze mokjes dus beter met de hand wassen. Bestellen is mogelijk v.a. 25 of 50 stuks. Doordat de opdruk in één drukgang is, betaalt u slechts 1 keer instelkosten. Instelkosten zijn de vaste kosten die gemaakt worden voor het gereedmaken van de drukmachine voor uw ontwerp. Vraag een gratis proefexemplaar van uw favoriete mok of laat ons meteen een drukproef maken. De levertijden voor deze druktechniek is variabel.

Senseo mokken met naam - een extra persoonlijk tintje

Wilt u op iedere Senseo mok een andere naam? Dat is mogelijk. We kunnen uw ontwerp voorzien van een persoonlijke naam en deze telkens wijzigen met een andere naam. Zo kunt u uw medewerkers gebruik laten maken van mokken met hun eigen naam. Het is ook mogelijk dit in serie te doen. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u meerdere vestigingen heeft en u bijvoorbeeld de vestigingsplaats of -naam wilt bijdrukken. Niet iedere mok is hiervoor geschikt. Mail ons uw wensen en wij komen graag met een voorstel. Een lijst met namen dient u in een excel-bestand aan te leveren. U hoeft niet alléén een naam te laten drukken, dit kan in combinatie met een logo en/of tekst. Persoonsgebonden Senseo mokken kunt u bestellen v.a. 24 stuks. V.a. 48 stuks en meer geniet u extra staffelkorting. De levertijd bedraagt circa 10 tot 15 werkdagen na akkoord op de drukproef.