Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukken is een leuk idee en ideaal als relatiegeschenk. Een waterflesje is namelijk een handig meenemertje voor onderweg of tijdens de sport. Daarmee promoot u tevens uw winkel of bedrijf. Zorg er wel voor dat de waterflesjes een leuke bedrukking krijgen met het logo van uw onderneming of een pakkende tekst in mooie kleuren. Het is een praktisch en handig presentje om mee te geven aan uw klanten of relaties. Zij zullen er blij mee zijn en de waterflesjes meerdere keren gebruiken. Dat is tevens goed voor het milieu omdat men geen of minder plastic wegwerpflesjes gebruikt. Het mes snijdt dus aan twee kanten, mooi meegenomen.

Waterflesjes bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden:

 
Waterflesjes bedrukken

Veel keuze in waterflesjes bedrukken

Bij DeMokkenwinkel.nl bestelt u het aantal waterflesjes dat u denkt nodig te hebben. Laat deze allereerst door ons bedrukken. Er zijn vele druktechnieken mogelijk. Overleg met ons wat uw eigen wensen zijn. Veel keuze in soorten waterflessen:

• Waterflesjes met schroefdop Capture
• Herilox waterfles rvs
• Waterfles Cork
• Topflask dubbelwandige waterfles
• ContigoCortland waterfles met karabijnhaak

Dit is slechts een greep uit de collectie. Er zijn nog veel meer soorten waterflessen verkrijgbaar. Maar er is ook keuze in materiaal en type afsluitdop, of met karabijnhaak. Laat u door ons goed adviseren over de mogelijkheden en vraag eerst een duidelijke offerte aan.

Waterflesjes laten bedrukken

Meteen met uw logo laten bedrukken!

Wij hanteren druktechnieken met verschillende effecten. Vooraf ontvangt u een digitale drukproef om te bekijken hoe de bedrukte waterflesjes eruit komen te zien. U kunt altijd een wijziging in de drukproef aangeven. Het kan immers zijn dat u het logo op een toch iets andere manier uitgewerkt wil hebben. Kies bijvoorbeeld uit rondom bedrukking voor het bedrukken van tekst en/of logo rondom de gehele fles. Tampondruk is ook mogelijk. Deze techniek is namelijk geschikt voor gebogen oppervlaktes en kleine onderdelen. Bij sublimatiedruk worden afbeeldingen door middel van warmte en druk op een speciaal gecoat artikel aangebracht. Zowel grotere als kleinere aantallen bestellen is mogelijk.

Kleurrijke waterflesjes

Naast de keuze uit de soorten waterflesjes bedrukken en het materiaal, is natuurlijk uw keuze voor de kleur of meerdere kleuren belangrijk. Voor een waterfles is een in het oog springende kleur of meerdere kleuren altijd leuk. Een eyecatcher want het oog wil immers ook wat. Toch kan een zwarte of grijze fles in haar eenvoud ook mooi zijn. Welke kleurlijnen u ook kiest, zorg er voor dat uw bedrijfslogo wel meteen opvalt. Dat is belangrijk want dit is immers tevens een reclame-uiting voor uw zaak.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent