Bedrukte mokken bestellen

Verspreidt uw merknaam door bedrukte mokken te bestellen. Een mok is als promotieartikel een ideale aanvulling om uw bedrijfsmerk te promoten tijdens een beurs, evenement of een ander weggeefmoment. Bedank cursisten, bezoekers, klanten of medewerkers met een bedrukte mok, er is heel veel mogelijk. De mokkenwinkel biedt u een ruim assortiment aan betaalbare, stijlvolle en functionele mokken. Mokken die geschikt zijn voor hete en koude dranken. Mokken voor koffie, thee, chocolade of soep. U kunt allerlei informatie op een mok laten plaatsen. U kunt bedrukte mokken bestellen met een bewerking van uw logo, tekst, slogan, foto of tekening. We hebben een brede selectie van porseleinen en keramieken mokken, we hebben een fraai aanbod van eco en duurzame bekers. Een bedrukte mok is een enorme hit, de personaliseringsmogelijkheden zijn prachtig.

Bedrukte mokken bestellen in eigen huisstijlkleur

Maak een mok nog unieker en bestel mokken in eigen huisstijlkleur. Met de drukmethode Colour4U is elke pms-kleur mogelijk. Promoot uw bedrijfs met een opvallende mok, die niet zo maar beschikbaar is in die ene unieke huisstijlkleur. Voorzie de mok van een bijzondere opdruk en u heeft een prachtig promotiegeschenk om weg te geven. Het aanbod omvat standaard mokken, specifieke koffiemokken, grote en kleine mokken en mokken to go. We drukken op iedere mok een realistische opdruk. Onze stapelbare mokken bespaart u ruimte, onze lage aantallen voorraad. Onze prijzen zijn scherp, de bedrukking van de hoogste kwaliteit. Kies ook nog eens uit vaatwasmachine drukmogelijkheden en all over printmogelijkheden. Het bestellen van bedrukte mokken doet u snel en eenvoudig online.

Eerst een gratis proefexemplaar, vervolgens bedrukte mokken bestellen

Vindt u het moeilijk om de juiste grootte van de mok in te schatten? Of wilt u de kleur of het materiaal beoordelen? Via onze site bestelt u direct een proefexemplaar van uw favoriete mok. U kunt de mok even vasthouden en zelf uitproberen. De volgende stap is dan de bestelling. Mail ons of vul de order online in. Toets uw bedrijfsgegevens in en u ontvangt meteen de bevestiging. Weten wat het u kost? Vraag dan vooraf een offerte aan. Dit kan voor zowel de reismokken, thermosflessen, thermomokken en bidons. U vindt alles overzichtelijk per categorie gepresenteerd. Bedrukte mokken leveren kan al v.a. 3 werkdagen, de standaard levertijd voor 90% van ons aanbod is echter circa 10 werkdagen.

Waar komt mijn opdruk als ik bedrukte mokken bestel

Uw logo kunt u ons meteen sturen. Afhankelijk van de vorm, de grootte, de details en het aantal drukkleuren kiezen wij de drukmethode. Soms dient u van mok te wijzigen. Directdruk is een voordelige druktechniek, maar niet altijd geschikt voor gedetailleerde logo's. Transferdruk kan een bijzonder logo beter verwerken. We laten u altijd van te voren weten of de opdruk naar wens kan worden gedrukt. De opdrukformaten kunnen bovendien per mok van elkaar verschillen. Subtiele weergaves op alleen de voorzijde, opzichtelijke weergaves geheel rondom en de all over transferdruk closed biedt u de gehele buitenzijde van de mok. Bestel bedrukte mokken v.a. kleine oplages. We hanteren lage startaantallen, zo past u uw bestelling eenvoudig aan, aan uw budget.

Naast bedrukte mokken ook aanverwante artikelen bestellen

Welk materiaal u ook bestelt, of dit nu glas, porselein, roestvrijstaal, kunststof of karton is, in de mok of beker komt bijv. koffie, thee of chocolademelk. Bestel bij de mokkenwinkel ook meteen uw suiker, koffiecréme en roerstaafjes. Diverse koekjes, ook bedrukt met uw gegevens, maken de presenatie van uw bedrukte mok helemaal af. Naast losse mokken vindt u ook complete sets, duosets en dubbelwandige mokken. U maakt uw boodschap levend door een combinatiebestelling van aanverwante promotieartikelen. We helpen u graag.

Contact