Bierglazen bedrukken

Bier wordt veel gedronken. Bij gezellige feestjes, verjaardagen of gewoon thuis. Drink met mate is de slogan en dat is belangrijk. Bierglazen bedrukken is een leuk idee omdat één of meerdere bierglazen een mooi presentje is om weg te geven aan bijvoorbeeld uw zakenrelaties of klanten. Een bedrukt bierglas is tevens een streling voor het oog en het bier zal nog beter smaken. Bij DeMokkenwinkel.nl bent u op het juiste adres of bierglazen een mooi aanzicht te geven. Dit kan met eigen logo, een bepaald merk bier of een leuke print, net wat uw wensen zijn.

Bierglazen bedrukken, bekijk hier onze mogelijkheden:

Bierglazen bedrukken

Welke bierglazen bedrukken wij voor u?

Er zijn vele soorten biertjes dus zijn er ook vele soorten en maten bierglazen waaruit u een keuze kunt maken. Grote en lange of bredere glazen, de keuze is enorm. Kies bijvoorbeeld:

• Bierglas Dallas
• Ale bierglas
• Bremer bierglas
• Munich bierglas

Zo zijn er bierglazen met handvat of zonder handvat. Ook bestaan er dikkere glazen met motief of juist dunnere gladde glazen. Deze lijken op longdrinkglazen. Eén ding is zeker en dat is dat u uw klanten heel blij maakt met bedrukte bierglazen want deze worden steeds weer opnieuw gebruikt. U maakt hiermee op een mooie manier reclame voor uw winkel of bedrijf.

Bierglazen laten bedrukken

Diverse druktechnieken voor onder andere bierglazen

Het ligt aan uw eigen wensen welk type bierglazen u wilt laten bedrukken. Aan u dus de keuze om deze glazen tot mooie uitziende glazen te maken die iedereen veelvuldig zal gaan gebruiken. Met uw logo erbij voor reclame voor uw zaak, een bekend biermerk of wellicht pakkende tekst. Dat is altijd een goed idee. Bierglazen met opdruk zijn het mooiste te bedrukken met zeefdruk of lasergravure. Bij zeefdruk komt het plaatje mooi op het glas en bij lasergravure wordt de opdruk in het glas gegraveerd. De toegepaste druktechniek is altijd afhankelijk van het materiaal van het artikel en ook van het aantal drukkleuren. Daarnaast zijn er nog druktechnieken zoals digitale bedrukking of rondom bedrukking.

Filmproef voorafgaand aan bestelling

Overleg met ons wat uw wensen zijn om tot een mooi resultaat van de betreffende bierglazen te komen. Bel ons of stuur een e-mail. Voordat uw bestelling geplaatst wordt, ontvangt u van tevoren een digitale filmproef om te bekijken of het bierglas naar wens is en de betreffende print of logo hierop ook goed uitkomt . Het moet wel een pakkend bierglas zijn, letterlijk en figuurlijk. Grotere of kleinere oplages bestellen is mogelijk. Nabestellen kan altijd.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent