Binnenzijde mok bedrukken

Doorgaans wordt een mok op de buitenzijde bedrukt, maar bij de Mokkenwinkel kunt u aan de binnenzijde een mok laten bedrukken. De keuze voor deze drukpositie zorgt voor een extra uitstraling, omdat het een bijzondere drukpositie is. U kunt bij ons grote of kleine oplages bestellen. Onze uitstekende drukmachines kunnen met gemak allerlei bijzondere posities bedrukken. Naast de binnenzijde kan dit zelfs onder het oor, op de bodem of op het oor. Voor deze drukmogelijkheid hebben wij een selectief aantal mogelijkheden. Echter nog steeds een ruime keuze, in porselein, keramiek en zelfs glas. Ook een kopje met schoteltje kunnen we aan de binnenkant voorzien van uw logo en/of tekst. Ervaar alle mogelijkheden, vraag ons om advies. We sturen u een overzicht van alle mokken die aan de binnenzijde bedrukt kunnen worden.

Extra opvallen door binnenzijde mok te bedrukken

Een exclusieve mok op de binnenzijde te laten bedrukken zorgt voor een hoogtepunt in uw reclameuitstraling. De opdruk wordt immers zichtbaar na het nuttigen van koffie of thee. Verrassender kunt u uw logo niet presenteren. Bestel dus een mooie promotionele mok die afwijkt van de standaard bedrukking. Reclame maken kunt u op een buitengewone manier, door te kiezen voor een binnenzijde druk. Wij maken meestal gebruik van transferdruk. Dit is de druktechniek die we adviseren op basis van een schoonmaakbeurt in de vaatwasser. Tegenwoordig wordt een mok meer en meer in een vaatwasser gestopt, het is dus van belang dat een druk niet met de eerste spoelbeurt deels wordt weggevaagd. Transferdruk zorgt ervoor dat u uw mok honderden keren kunt schoonspoelen zonder dat uw beeldmerk wordt aangetast. Kies uit bijzondere designs, waarbij ook het oortje een opvallende indruk maakt. Een grote mok met een groot oor is makkelijk met meerdere vingers vast te houden. Kleine kopjes, met een fijne uitstraling, hebben juist kleine oortjes, waarin u uw vinger niet in het oortje plaatst, maar er boven op. Oortjes zijn er in ovale vorm en zelfs in vierkante vorm. Een iconische mok is aan de bovenzijde breder dan aan de onderzijde. Deze vorm wordt vaak besteld om koffie in te serveren, bijvoorbeeld wanneer u wachtende klanten heeft. Voor eigen gebruik wordt vaak een klassiek, recht model, besteld. Naast de keuze voor een opdruk aan de binnenzijde, kunt u uiteraard ook tegelijkertijd een andere drukoptie kiezen, zoals een bodem- of rondombedrukking.

De Mokkenwinkel als uw online drukkerij

Online mokken bestellen is handig! Wanneer het u uitkomt, zoekt u, scrollt u en bestelt u. U ontvangt van ons altijd een drukproef vooraf. Het is dé manier om uw opdruk te perfectioneren. Wilt u iets wijzigen, bijvoorbeeld drukpositie of drukkleur, dan is dit altijd mogelijk. Samen maken we er iets moois van. Van belang is de keuze van uw product, voordat u bestelt is het handig om volgende punten in acht te nemen:

- bekijk altijd de formaten van de mok, de hoogte (voor onder een koffiezetautomaat) en diameter
- beslis vooraf of u kiest voor porselein of keramiek, porselein is harder en zal  minder gauw breken
- beoordeel de inhoud van een mok. Schenkt uw koffiezetautomaat 200 ml koffie, kies dan een model kopje van circa 240 ml. U kunt tevens direct zoeken op verschillende koffiestijlen, zoals espresso, cappuccino en senseo
- beslis vooraf hoe u de mokken schoonmaakt. Doet u dit met de handwas, dan volstaat een directdruk, dit is voordeliger dan een vaatwasmachinebestendige opdruk
- het aantal te bestellen stuks, diverse artikelen hebben een standaard minimale afname, dit betekent dat u niet minder dan de getoonde afname kunt bestellen. Gelukkig kunt u meer dan 50% van ons aanbod in elk gewenst aantal afnemen.

Bij iedere mok vindt u een uitgebreide productinformatie. Mist u iets, dan kunt u ons bellen, mailen of zelfs met ons chatten. Mokken zijn uiterst kwetsbaar, we willen natuurlijk voorkomen dat de zending met breuken bij u arriveert. Daarom verpakken wij de mokken per stuk in tray of zelfs per stuk verpakt. Ontdek ook de mogelijkheden voor losse geschenkverpakkingen. Sommige verpakkingen zijn in zijn geheel full colour te bedrukken. Overtuigd van een mok die u aan de binnenzijde wilt laten bedrukken, vraag dan een proefexemplaar aan, zodat u de mok kunt uitproberen.

Welke versies zijn beschikbaar voor een binnenzijde druk?

 

Voorbeelden van mok op binnenzijde bedrukken

 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent