Geen filteropties mogelijk

Kambukka waterflessen

Vindt u het lastig om klanten een passend relatiegeschenk te geven? Verras uw klanten dan eens met fraaie Kambukka waterflessen of thermobekers met logo bedrukt. Diverse modellen kunt u al v.a. 10 stuks bestellen. De collectie van Kambukka omvat excellente kwaliteitswaterflessen en -thermobekers. Opvallend zijn de fraaie vormgeving, een 100% lekvrije design, het ideale gebruiksgemak en een handig gebruiksformaat. We hebben diverse populaire modellen in ons assortiment. Kambukka waterflessen en thermobekers bedrukken met met uw eigen logo. Dit kan in 1 kleur of met meerdere kleuren, we kunnen de artikelen in uw eigen huisstijlkleuren drukken. Het is mogelijk om via onze site een sample aan te vragen of direct een bestelling te plaatsen. Kambukka bevindt zich in het hogere prijssegment. De startafnames op onze site zijn laag. Creëer samen met Kambukka en demokkenwinkel een relatiegeschenk van formaat. Stuur uw logo in en we maken een gratis ontwerp. 

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Kambukka waterflessen

Ideale Kambukka thermobekers bedrukken

Thermobekers zijn ideaal voor onderweg. Trendy thermobekers voor iedereen die voortdurend onderweg is. Een thermobeker van Kambukka is zó handig, wanneer uw klant eenmaal het comfort ervaart wil het nooit meer zonder! Het bedrukken van deze handige thermobekers kan met tampondruk of met rondom zeefdruk. De beide druktechnieken zijn niet vaatwasmachine bestendig. Tampondruk drukt uw logo of gegevens aan 1 zijde van de beker. Rondom zeefdruk, het woord zegt het al, drukt uw opdruk bijna rondom de hele thermofles. Rondom zeefdruk heeft een nadeel: het logo kan maar met max. 1 kleur bedrukt worden. Met onze professionele drukmachines plaatsen we logo's en gegevens scherp en in eigen PMS-drukkleur.

De kracht van Kambukka thermosbekers met logo

Het aanbod op onze website aan thermosbekers is divers. Waarom zou u dan voor een Kambukko thermosbeker met logo kiezen. Daar zijn verschillende redenen voor. Kambukka thermobekers zijn:

- van excellente kwaliteit
- in fraaie modellen en ontwerpen beschikbaar
- BPA-vrij
- vacuümgeïsoleerd
- ideaal voor het warmhouden van dranken, tot wel 9 uur
- ideaal voor het koudhouden van dranken, tot wel 18 uur
- makkelijk te reinigen door Snapclean< met één handeling verwijdert u het binnenste vaatwasmachine bestendige binnendeel
- 100% lekvrij

Bekijk direct online ons gevarieerd aanbod.

Kambukka relatiegeschenken snel geleverd

Doorgaans hebben we alle artikelen op onze website in voorraad. Soms kan het echter snel gaan. De standaard levertijden zijn supersnel. Een onbedrukte bestelling kunnen we vaak al de volgende werkdag leveren. Wanneer u Kambukka waterflessen of thermobekers met logo bestelt, dan ontvang u deze binnen 6 werkdagen na akkoord op de drukproef. Eerder bedrukte waterflessen of thermobekers nodig? Mail ons dan even voor de mogelijkheden.

Kambukka waterflessen met logo kopen

We durven rustig te stellen dat u met Kambukka waterflessen een hoogwaardig product koopt. U ontvangt garantie op zowel het product als op de opdruk van het logo. Het kopen van deze prachtige waterflessen regelt u in een paar muisklikken online. Kies het aantal, de kleur en de gewenste kleurenopdruk. U ziet meteen een overzicht van alle kosten. Onze site maakt gebruik van startafnames. Dit is het aantal dat een goede prijs/kwaliteitsverhouding weergeeft. Echter, het is mogelijk om Kambukka waterflessen in elk aantal te bedrukken. Neem voor uw wensen eenvoudig even contact met ons op.

De kracht van bedrukte Kambukka waterflessen

Kambukka is een Belgisch kwaliteitsmerk. Het ontwikkelt trendy drinkflessen voor mensen die voortdurend onderweg zijn. Er is een kambukka voor iedere persoonlijkheid en levensstijl. Een Kambukka heeft een aantal unieke eigenschappen:

- universele dop
- vacuümgeïsoleerd
- 3-in-1 dop met 2 drinkposities
- de dop is hitte- en vaatwasmachinebestendig
- antislipbodem
- Lek- en BPA-vrij

Ieder model, zoals bijvoorbeeld de Elton waterfles of de Lagoon waterfles, is beschikbaar in 500, 750 en 1000 ml. De collectie omvat een breed kleurenpalet. Zo is er een waterfles in pastelkleuren, hardcolor of transparante kleuren en is er een waterfles met rubberen grip. Voor kinderen zijn er waterflessen in 400 ml formaat. 

Kambukka relatiegeschenken, een duurzaam alternatief voor wegwerpflesjes

Met Kambukka neemt u definitief afscheid van de wegwerpflessen en koffiebekers. U kunt ze nu immers stijlvol vervangen door een Kambukka waterfles of thermobeker. Deze relatiegeschenken gaan een levenlang mee. Door te kiezen voor tijdloze designs zijn deze flessen niet aan allerlei modegrillen onderhevig. Koop slechts 1 keer een Kambukka waterfles of thermobeker. Help mee om de wereld duurzamer te maken en om de plasticafvalberg te verkleinen. Kies een ontwerp en kleur die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Schoonmaken en navullen gaat eenvoudig.