Koffiemok met logo

Een koffiemok met logo is binnen uw bedrijf een echte eyecatcher. U kunt koffiemokken bestellen voor uw kantine, medewerkers, maar ook voor uw klanten. Het is immers leuk om een artikel zelf te gebruiken, maar ook om weg te geven. Zeker wanner u de koffiemok voorziet van uw logo. U kunt zelfs onderweg reclame maken door koffie to go bekers aan te schaffen. De papieren varianten zijn geschikt voor grootgebruikers tijdens een evenement. U hoeft klanten en medewerkers dus geen lekkere mok koffie te onthouden. Voor elk type smaak hebben wij het juiste model. U kunt een kleurrijke print of een grappig slogan toevoegen. Zo begint de dag altijd goed.

Voldoende keuze in koffiemok met logo

Een koffiemok is er in allerlei stijlen, kleuren en maten. Ook kunt u kiezen uit verschillende materialen. Kijk bijvoorbeeld naar:

- Porseleinen koffiemok
- Aardewerken koffiemok
- Glazen koffiemok
- Milieuvriendelijke koffiemok
- Kunststof koffiemok
- Koffie to go mok

Natuurlijk bieden wij de optie om de koffiemok te bewerken. Keramiek en porseleinen koffiemokken kunnen geleverd worden met een vaatwasbestendige opdruk. Sommige modellen kunt u meer dan 2000 keer in de vaatwasser reinigen. Een mooie bedrukking begint met uw drukontwerp. Hierbij is van alles mogelijk. Van eenvoudige tekst tot een zeer scherpe foto.

Voor een jubileum kunt u bijvoorbeeld een foto van uw medewerkers plaatsen. Sportievelingen kunnen een groepsfoto van hun sportteam tonen. Voor deze groep zijn ook de kunststof modellen aantrekkelijk. Een stoere, metalen mok kan gegraveerd worden. Voordeel is dat een metalen koffiemok niet breekgevoelig is. Daardoor zijn deze exemplaren ook ideaal voor de bouwsector.

Goede druktechnieken voor een koffiemok

Een koffiemok met logo is altijd een goed idee. We kunnen deze met allerlei gegevens bewerken. Heeft u al een concept voor de druk? Dan adviseren we u graag over de mogelijkheden. Niet iedere koffiemok wordt op dezelfde manier bewerkt, dit is helemaal afhankelijk van de grootte en het materiaal. Een porseleinen mok heeft de beste mogelijkheden. Maar met metaaldruk op metalen oppervlaktes kan ook veel gerealiseerd worden, metaaldruk is daarmee geschikt voor de metalen koffiemok. Daarnaast kunt u een koffiemok in eigen kleur laten spuiten, zandstralen of sublimeren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Een goede start maken met een drukproef

U wilt natuurlijk het beste resultaat. Daarom ontvangt u voordat wij gaan personaliseren een drukproef. Beoordeel de drukproef op de juiste kleuren, de grootte van het logo en of het op de juiste plaats staat. Denk hierbij aan rechts- of linkshandige gebruikers. Een gewenste verandering kunt u via de mail aangeven. Een koffiemok kunt u in allerlei situaties gebruiken en weggeven. Bijvoorbeeld in uw winkel, kantoor of bedrijfskantine. Ook nodigt het mensen uit in uw beursstand. Wilt u het gedurende een langere periode inzetten, dan kunt u een grotere bestelling doen. Kleinere bestellingen zijn geschikt voor eenmalige (jubileum)acties of voor de aanschaf in uw koffiehoek. In ieder geval maakt u elke gebruiker er blij mee. Koffie smaakt beter en u maakt direct uw bedrijfsgegevens professioneel kenbaar. 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent