Mokken bestellen met foto

Het perfecte promtotieartikel, mokken bestellen met foto. Laat uw klanten of bezoekers iedere ochtend uw gepersonaliseerde mok gebruiken. Een foto met een scherpe foto-opdruk wordt automatisch een lievelingsmok. De mokkenwinkel heeft voor u ruime mogelijkheden aan mokken, die te bestellen zijn met een unieke foto-afdruk. V.a. slechts 12 stuks kunt u deze mokken al afnemen. Met keuze uit een full colour druk of een sublimatiedruk. Naast het plaatsen van een foto kunt u ook nog tekst of een beeldmerk kwijt. De mokken worden op een groot drukformaat voorzien van al uw wensen. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste mok. Er is voldoende keuze in porseleinen en keramieken mokken, in de kleur wit of soms in één van de andere standaard kleuren.

Maak de dagelijks routine extra aantrekkelijk door mokken met foto te bestellen

Of de klant de mok nu gebruikt voor het eerste kopje koffie in de ochtend of de middagbreak met een  mok soep, genieten van een koude of warme drank uit een bewerkte mok smaakt nu eenmaal lekkerder. Een bestelling van een mok met foto plaatst u eenvoudig online. V.a. kleine startafnames is heel veel mogelijk. We plaatsen uw gegevens nagenoeg geheel over de mok, van top tot teen. Des te scherper de foto die u aanlevert, des te scherper de opdruk. Onze hoogwaardige druktechniek zorgt er ook nog eens voor dat uw mok in de vaatwasser kan worden afgewassen. Verras uw relatie tijdens een bijzondere aangelegenheid. Naast de grote mokken van 350 ml, zijn er ook de kleinere exemplaren voor koffie, cappuccino, espresso en senseo. Minder keuze in een opdruk met foto, maar nog wel ruime drukmogelijkheden.

Een bestelling van mokken met foto kan niet fout gaan

U bestelt mokken direct online. Uw foto kunt u meteen meesturen. Eventueel kunt u bij opmerkingen nog een gewenste druktekst plaatsen. We overleggen met u vooraf altijd even over de wensen van de opdruk. Ook gegeven we aan wanneer de foto niet scherp genoeg gedrukt kan worden. Mokken met een foto kunnen al in 4 werkdagen geleverd worden. De enige beperking is dat u dient te kiezen uit witte mokken. De witte achtergrond zorgt voor een perfecte weergave van uw foto. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, we bieden u diverse voordelige en duurdere opties aan. Onze grafische afdeling beoordeelt of de opdruk kwalitatief scherp genoeg is, zodat er weinig fout kan gaan tijdens de druk.

Ontspan met een bestelling van mokken met foto

U kunt zelf ontspannen met een mok met foto voor u en uw medewerkers, u kunt uw klanten laten ontspannen, maar belangrijk is ook dat u ontspannend mokken met foto kunt bestellen. We regelen alles voor u, vanaf de eerste sample aanvraag tot aan de levering, daarnaast kunt u gebruik maken van:

  • gratis offerte aanvraag
  • snelle leveringsservice
  • vaatwasmachine bestendige opdrukken
  • kleine startafnames
  • keuze uit een divers assortiment

Bijbestellen van mokken met foto

Een aantal bestsellers hebben wij al jarenlang in onze collectie. Dit maakt het aantrekkelijk en gemakkelijk om later mokken te bestellen met foto. We noemen dit een herhalingsorder. Dezelfde mok met dezelfde opdruk. We houden dan de drukproef van de vorige bestelling aan. Zo weet u zeker dat u een goede nalevering krijgt van uw mokken. Uiteraard kunt u aan de drukproef ook iets laten wijzigen. Naast de standaard mokken met grote oor kunt u kiezen uit fraaie en moderne designs. 

Contact