Mokken bestellen met tekst

Wij helpen u graag bij het bestellen van mokken met tekst. Mokken zijn er in diverse uitvoeringen, kleuren, formaten en materialen. Een mok is bijzonder geschikt als weggeefartikel tijdens beurzen, evenementen of feestelijke aangelegenheden. Bij de mokkenwinkel plaatst u een bestelling van mokken met tekst eenvoudig online. Een bestelling kan al gedaan worden v.a. 12 stuks. Naast het bedrukken van tekst kunt u ook een logo of tekening plaatsen. Voordelige druktechnieken zijn de tampondruk en de directdruk. Vooral geschikt wanneer de gewenste tekst in 1 drukkleur geplaatst wordt. Bekijk de vele mogelijkheden in porseleinen, keramieken en milieuvriendelijke mokken.

Wat kost een mok met tekst?

U kunt voordelige keramieken mokken met tekst bestellen. U kunt hiervoor eenvoudig zoeken op keramieken mokken, wit of gekleurd. Uw gegevens plaatsen we op de voorzijde van de mok, vaak is een groot drukformaat voorhanden. Een mok is geschikt voor koude en hete dranken. Een mok is duurder als de opdruk vaatwasmachinebestendig dient te zijn. Zo kunt u mokken bestellen tot 500 vaatwasmachinebeurten, maar is er ook een druktechniek beschikbaar waarbij de mok meer dan 1000 keer in de vaatwasmachine kan worden schoongemaakt. Welke mok u ook bestelt, we plaatsen de opdruk in overleg met u. U ontvangt van ons altijd een drukproef vooraf. Voordelige mokken kunt u al bestellen v.a. € 1,50 incl. opdruk in 1 kleur. Met afnames van 25, 50 of 100 stuks is een mok beschikbaar voor grote en kleine evenementen. 

Mokken met tekst bestellen voor vele toepassingen

Mokken met tekst bestelt u in iedere gewenste kleur. Het is mogelijk om in uw eigen huisstijlkleur mokken te bestellen. Zo wordt uw tas een uniek promotieartikel. Er zijn natuurlijk ook vele basiskleuren. Diverse mokken worden aangeboden in meer dan 10 kleuren. Naast de standaard drinkmokken vindt u mokken voor koffie, cappuccino, espresso en senseo. Deze hebben allemaal specifieke maten. U kunt een mok geheel naar eigen wens laten maken. Zo wordt een mok ideaal om weg te geven aan relaties. Voor het bedrukken van een tekst die vaatwasmachine bestendig is, kiest u voor de transferdruk, u kunt dit in een offerte aanvraag ook altijd even aangeven.

Eerst een sample opvragen en aansluitend mokken met tekst bestellen

U wilt natuurlijk iets bijzonders weggeven. Bent u nieuwsgierig, vraag dan van uw favoriete mok een gratis sample, u betaalt alleen de verzendkosten, die ook nog eens vervallen indien u een order plaatst. Zo kunt u de kwaliteit van porselein en keramiek beoordelen. Ook handig wanneer u de natuurlijke uitstraling van milieuvriendelijke mokken wilt checken. Bij ieder product kunt u meteen een sample aanvragen. Aansluitend kunt u dan uw mokken met tekst bestellen. In circa 8 tot 10 werkdagen worden deze dan bij u afgeleverd.

Argumenten voor het bestellen van mokken met tekst bij de mokkenwinkel

Waarom u kiest voor de mokkenwinkel? We geven u graag een aantal redenen:

- hoge kwaliteit druktechnieken
- ruim assortiment 
- hoge kwaliteit mokken
- keuze uit vaatwasbestendige opdruk
- goede prijs/kwaliteitsverhouding
- snelle leveringsservice
- gratis sample en offerte aanvraag
- gratis verzending van order.

Vijf dagen per week, op werkdagen, kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Contact opnemen kan via de mail, de chat en per telefoon. We reageren snel.

 

 

 

 

Contact