KleurPrijs

t/m

Materiaal

Topflask waterflessen

Drinkflessen zonder poespas, strak en modern. Bestel dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde RVS water- of thermosflessen van Topflask, te bedrukken of te graveren met eigen logo. Per stuk geleverd in doos.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Topflask lekvrije waterfles rvs 350 ml

  Topflask lekvrije waterfles rvs 350 ml

  € 6,53 bij 2.500 stuks
  € 8,20 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Topflask lekvrije waterfles rvs 350 ml

  Topflask lekvrije waterfles rvs 350 ml

  € 6,53 bij 2.500 stuks
  € 8,20 vanaf 25 stuks
 • Topflask dubbelwandige waterfles RVS 500 ml

  Topflask dubbelwandige waterfles RVS 500 ml

  € 7,63 bij 2.500 stuks
  € 9,81 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Topflask dubbelwandige waterfles RVS 500 ml

  Topflask dubbelwandige waterfles RVS 500 ml

  € 7,63 bij 2.500 stuks
  € 9,81 vanaf 25 stuks
 • Topflask Apollo slanke thermosfles RVS 500 ml

  Topflask Apollo slanke thermosfles RVS 500 ml

  € 7,63 bij 2.500 stuks
  € 9,98 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Topflask Apollo slanke thermosfles RVS 500 ml

  Topflask Apollo slanke thermosfles RVS 500 ml

  € 7,63 bij 2.500 stuks
  € 9,98 vanaf 25 stuks
 • Topflask Wood met houtnerfmotief thermosfles 500 ml

  Topflask Wood houtnerfmotief thermosfles 500 ml

  € 8,71 bij 2.500 stuks
  € 10,68 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Topflask Wood met houtnerfmotief thermosfles 500 ml

  Topflask Wood met houtnerfmotief thermosfles 500 ml

  € 8,71 bij 2.500 stuks
  € 10,68 vanaf 25 stuks
Per pagina:

Topflask waterflessen

Ideale drinkflessen van Topflask laten bedrukken

Waarom zou u uit al het aanbod in drinkflessen bedrukken nu kiezen voor Topflask. In principe is het eenvoudige keuze. Bent u een liefhebber van strak, modern en tijdloos? Dan is de keuze gauw gemaakt. Bent u een liefhebber van fraaie afwerkingen en kleurkeuze, ook dan kiest u voor dit merk. Wilt u relatiegeschenken die gemaakt zijn met aandacht en flair, dan kiest u voor een perfecte roestvrijstalen uitvoering met lekvrije schroefdop. Bovendien is er gedacht aan duurzaamheid. Verras uw klant eens, we verwachten dat u zeer positieve reacties zult ontvangen. U kunt bij ons in één bestelling meerdere kleuren kiezen, mits de opdruk maar hetzelfde blijft. Scroll, klik en ontdek.

Voorkom plastic afval, samen met Topflask

De drinkflessen van Topflask zijn telkens opnieuw te gebruiken. Het zijn zeer sterke en comfortabele flessen met een lekvrije schroefdop. Door van plastic flessen over te stappen op een luxe waterfles voorkomt u het vergroten van de plastic afvalberg. Kies uit de prachtige designs, die ook nog eens in mooie kleuren leverbaar zijn. De flessen zijn duurzaam, gemaakt van roestvrijstaal en zijn meestal ook nog eens dubbelwandig en vacuüm geïsoleerd. Vraag eens een sample aan om het gemak van de drinkfles te testen. Omdat deze artikelen erg populair zijn vindt u ook nog eens ons topmodel Topflask 350 ml drinkfles in de snelle levering. Met gravure al geleverd in circa 2 tot 3 werkdagen na akkoord op de drukproef. Bekijk eens rustig wat u met deze promotionele artikelen voor een beter milieu kunt betekenen. We helpen u graag.

In kleine hoeveelheden Topflask drinkflessen graveren of bedrukken

Dit merk bevindt zich in het middensegment. Het is daarom geen relatiegeschenk die u naar hartelust uitdeelt op een beurs. U kunt het aan klanten geven om een mooie aankoop te stimuleren, aan trouwen klanten en aan relaties waar u goed contact mee heeft. U hoeft Topflask drinkflessen niet laten bedrukken per honderden tegelijk. Bestel het aantal dat u nodig heeft. Met kleine hoeveelheden hoeft u bovendien geen grote uitgave doen. Daarnaast is nabestellen bij ons eenvoudig, omdat wij al uw gegevens voor vijf jaar bewaren. Ontdek eens de voordeliste optie, Topflask 500 ml single wall drinkfles, dit is een enkelwandige, RVS waterfles met lekvrije schroefdop. Uitermate geschikt voor het op temperatuur houden van koude dranken met een inhoud van 500 ml. Deze uitvoering is in diverse kleuren leverbaar en per stuk in doos verpakt.

Een Topflask drinkfles is er voor iedereen

De meest favoriete designs van Topflask kunt u de de mokkenwinkel bestellen en laten bedrukken. Zo is er voor ieder wat wils, qua kleur en qua formaat, maar altijd met de kenmerkende schroefdop en flesuitvoering. Onze tips:

● Topflask Wood 500 ml drinkfles: dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, RVS waterfles met een lekvrije schroefdop. Deze chique uitvoering heeft een opvallend mooie toplaag met houtnerf-motief. 
● Topflask 500 ml drinkfles: dubbelwandige, vacuüm geïsoleerde, RVS waterfles/thermosfles met lekvrije schroefdop. Uitgevoerd in metallic of met mooie toplaag in matte finish, het model met de grootste kleurkeuze
● Topflask Graphic 500 ml drinkfles: Dubbelwandige, lekvrije RVS waterfles/thermosfles met opvallend 3D-geometrisch diamantpatroon

Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden. Bekijk rustig alle afbeeldingen en productdetails. Heeft u vragen, dan kunt u bij ons terecht via de mail of per telefoon. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Waarom bestellen bij demokkenwinkel

Door uw bestelling te plaatsen bij de mokkenwinkel maakt u automatisch gebruik van vele voordelen en mogelijkheden. Uiteraard mag u van ons de beste drukmethoden voor Topflask flessen verwachten. Daarnaast kunt u gebruik maken van:

● snelle offerte aanvragen
● online sample aanvragen
● scherpe prijzen met oplopende kortingen
● snelle leveringsservice
● direct contact via telefoon
● snelle mailafhandeling
● lage startafnames
● ruime ervaring en expertise

Ontdek al onze mogelijkheden. Vraag eens vrijblijvend een drukproef aan van uw favoriete model. Door het mailen van de drukproef ontdekt u de drukmogelijkheden voor deze artikelen. Perfect om cadeau te geven, perfect om onder de aandacht te blijven.